Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm
€ 2.745,00

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm


GRATIS THUIS BEZORGING

Lugarde Tuinhuis Prima Fifth Avenue met afmeting 300x300cm is dankzij haar strakke uitstraling uitermate geschikt voor tuinen met een moderne uitstraling. De blokhut is dankzij haar hoekconstructie te plaatsen in de hoek van uw tuin, zodat er veel ruimte overblijft voor de verdere inrichting. Bovendien is de deur geplaatst in de schuine zijde van het tuinhuis, zodat u alle ruimte in de blokhut optimaal kunt benutten. De Prima Fifth Avenue zorgt voor jarenlang plezier!

Wilt u dit tuinhuis met andere ramen of deuren uitvoeren? Prefereert u een andere maatvoering? Geen probleem, wij kunnen de Prima Fifth Avenue aanpassen zoals u deze wenst. Neem contact op met onze maatwerkspecialisten, bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 2.745,00
Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm

Prima Fifth Avenue Modern, hoek blokhut tuinhuis. Een voordeel van hoek blokhutten is dat ze minder ruimte in de tuin in beslag nemen. Met de deur aan de schuine zijde heeft u makkelijk toegang tot het tuinhuis. Het dak van de hoek blokhut tuinhuizen wordt in losse onderdelen geleverd. De Prima Fifth Avenue serie kan ook uitgevoerd worden met plat dak. 

  • Wandhoogte: 215cm 
  • Nokhoogte: 310cm
  • Wanddikte: 28mm 
  • Binnenmaten zijn 25cm minder
  • 4 ramen PJ07 incl. ventilatieroosters
  • 1 dubbele deur PE26
  • De ramen en deur worden standaard met veiligheidsglas geleverd van 4 mm.

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Dakbedekking met shingles: keuze uit de kleuren; groen, rood, zwart, bruin of  blauw of u kunt kiezen voor een plat dak.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Fifth Avenue Modern - 300x300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PFA23
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden