Biohort tuinhuis Europa 3 - 244x156cm

Meer afbeeldingen

Biohort tuinhuis Europa 3 - 244x156cm
€ 999,00

TUINHUIS BIOHORT EUROPA 3


GRATIS THUIS LEVERING

Tuinhuis Europa is beschikt over een zadeldak en een dubbele deur met draaigrepen en cilinder sloten.
De deur heeft een dagmaat van 135B x 171H cm.

De standaard uitrusting bestaat uit 2 werktuighouders geplaatst aan de binnenzijde van de deur en een schappenset met twee planken en compleet met de twee schapstaanders.

Ook worden er vier gereedschapshouders meegeleverd voor het ophangen van uw tuingereedschap zoals harken, schoffels.

Uw tuinhuis Biohort Europa wordt standaard uitgerust met een dakgoot waar een tuinslang aangekoppeld kan worden voor een regenton.

Kies uw opties voor Biohort tuinhuis Europa 3 - 244x156cm

Kies de gewenste kleur van uw Biohort Berging. De binnenkant is altijd wit.

Het bodemframe van Biohort zorgt ervoor dat de berging op oneffen bodem alsnog de benodigde stabiliteit kan vinden. De set bestaat uit profielen met hoekverbindingen, en bevestigingsmateriaal.

De aluminium bodemplaat gebruikt u om een bodem te maken om spullen op te plaatsen. Deze bodemplaat bestaat uit verschillende segmenten.

Het grondschroef-fundament van Biohort zorgt ervoor dat u de Biohort berging ook gemakkelijk op oneffen grond kan plaatsen. Het grondschroef-fundament is inclusief bevestigingsmateriaal en handdraaiwerktuig voor het indraaien van de grondschroeven. Optioneel kunt u ook een steenboor meebestellen.

Het afdak voor Europa-Bergingen is een speciaal bouwset met steunen. U kunt het afdak links of rechts van de berging gemakkelijk monteren.

Deze klaptafel kan gebruikt worden tussen twee schapstaanders (niet meegeleverd). De klaptafel heeft een maximale belastbaarheid van 30kg.

De fietshouder BikeMax is standaard uitgevoerd uit vuurverzinkt staal. Geschikt voor fietsen tot 29 inch.

Deze schappen worden standaard geleverd exclusief schapstaanders. Maximale belasting 15kg.

Met schapstaanders kunt u eenvoudig schappen of gereedschaphouders vast maken. Schapstaanders zijn per 2 stuks verkrijgbaar.

De gereedschaphouder heeft een draagkracht van maximaal 10kg. Hiermee kunt u eenvoudig tuingereedschap ophangen.

Een regenpijpset beschikt over uitloopbogen van vuurverzinkt, polyamide ingebrand staal. De regenpijpset zorgt ervoor dat het regenwater snel en gemakkelijk wegloopt.

Een extra raamelement zorgt voor veel licht in uw berging. Dit element heeft de afmetingen B73,4xH176cm, en beschikt over een ingebouwd klapraam van plexiglas.

Onze monteurs kunnen de door u bestelde Biohort berging ook monteren. U dient zelf te zorgen voor een kwalitatief goed fundament, dan doen onze mensen de rest!

€ 999,00
Beschrijving
  • Totale afmeting: 244 x 156 x 203 cm
  • Inclusief 40cm luifel.
  • Grondmaat : 222 x 150 cm (b x d)
  • Afmetingen van de dubbele deur: 135 x 171 cm (b x d)
  • Gewicht : 123 kg
  • Inhoud: 6,3 m3
  • Inclusief 20 jaar garantie op roest!

Wij hebben deze berging als showmodel opgesteld staan, u bent van harte welkom in Varsseveld om de showmodellen te bezichtigen. 

De constructie is door de extra dikke plaatwerk, zijn hoge afwerk kwaliteit en zijn robuuste constructie van een zeer hoog niveau waardoor de standaard garantie 20 jaar op roest mogelijk is. Hij is verder bekleed met polyamide coating waardoor hij volkomen onderhoudsvrij is. De Biohort Europa beschikt over twee maal de plaatdikte en dus ook twee maal de sterkte van de tuinhuizen van de concurrentie. Dit zorgt er ook voor dat hij uitgerust is om maarliefst 150kg sneeuw last per m2 te dragen

Dit geheel wordt afgemonteerd met roestvast stalen moeren, bouten en scharnieren en kan worden afgesloten met draaigreep cilindersloten inclusief reserve sloten en sleutels.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Biohort tuinhuis Europa 3 - 244x156cm
Artikelnummer BIO29030-M
Merk Biohort
Breedte in cm (voorkant) van 200 tot 249
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 150 tot 199

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden