Biohort Highline H2 - 275x195cm Donkergrijs Metallic

Meer afbeeldingen

Biohort Highline H2 - 275x195cm Donkergrijs Metallic
€ 2.099,00

Biohort Highline H2 Donkergrijs Metallic


GRATIS THUIS LEVERING


Biohort Tuinhuis Highline H2 Donkergrijs Metallic is dankzij haar ruime afmetingen van 275x195cm zeer geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld uw tuingereedschappen. De enkele deur van de Highline H2 zit standaard in de brede zijde, maar optioneel kunt u deze deur ook laten plaatsen in de smalle zijde. Wilt u liever een extra brede dubbele deur? Ook dat is geen probleem. Het hoogwaardig gefabriceerde metaal van een Biohort metalen tuinhuis zorgt ervoor dat deze bergingen tot twee keer langer meegaan, en ook minstens twee keer zo stevig zijn als normale metalen tuinhuisjes.


Dankzij de strakke uitstraling is de Biohort Highline H2 een opvaller in uw tuin. Het geïntegreede bovenraam zorgt voor uitstekende verlichting, en het strakke platte dak inclusief dakgoot maken de Highline H2 tot een groot succes.

Kies uw opties voor Biohort Highline H2 - 275x195cm Donkergrijs Metallic

U kunt uw berging voorzien van een enkele deur of dubbele deuren. De deuren hebben een roestvrij stalen deurgreep.

Het zijdak wordt aan de zijde van de berging gemonteerd. Zo onstaat er een open ruimte. De Alu-steuenen zijn voorzien van in hoogte verstelbare voeten. Incl. regenpijpset! ( Vanaf Gr. 2 ) Afmeting: 282 x 195 x 222cm

Het bodemframe van Biohort zorgt ervoor dat de berging op oneffen bodem alsnog de benodigde stabiliteit kan vinden. De set bestaat uit profielen met hoekverbindingen, en bevestigingsmateriaal.

De aluminium bodemplaat gebruikt u om een bodem te maken om spullen op te plaatsen. Deze bodemplaat bestaat uit verschillende segmenten.

Het grondschroef-fundament van Biohort zorgt ervoor dat u de Biohort berging ook gemakkelijk op oneffen grond kan plaatsen. Het grondschroef-fundament is inclusief bevestigingsmateriaal en handdraaiwerktuig voor het indraaien van de grondschroeven. Optioneel kunt u ook een steenboor meebestellen.

Deze klaptafel kan gebruikt worden tussen twee schapstaanders (niet meegeleverd). De klaptafel heeft een maximale belastbaarheid van 30kg.

Het gebruik van een oprijplaat vergemakkelijkt het oprijden van groot materiaal in de berging. De oprijplaat is uitsluitend bij een dubbele deur mogelijk.

De fietshouder BikeMax is standaard uitgevoerd uit vuurverzinkt staal. Geschikt voor fietsen tot 29 inch.

Deze schappen worden standaard geleverd exclusief schapstaanders. Maximale belasting 15kg.

Met schapstaanders kunt u eenvoudig schappen of gereedschaphouders vast maken. Schapstaanders zijn per 2 stuks verkrijgbaar.

De gereedschaphouder heeft een draagkracht van maximaal 10kg. Hiermee kunt u eenvoudig tuingereedschap ophangen.

Een regenpijpset beschikt over uitloopbogen van vuurverzinkt, polyamide ingebrand staal. De regenpijpset zorgt ervoor dat het regenwater snel en gemakkelijk wegloopt.

Onze monteurs kunnen de door u bestelde Biohort berging ook monteren. U dient zelf te zorgen voor een kwalitatief goed fundament, dan doen onze mensen de rest!

* Verplichte velden

€ 2.099,00
Beschrijving

Biohort Highline H2 Donkergrijs Metallic

  • Afmetingen: 275x195x222cm (bxdxh)
  • Volume: 9,4m3
  • Gewicht: 204kg
  • Deurmaat: 76x182cm
  • Inclusief 20 jaar garantie

De Biohort Highline H2 Donkergrijs Metallic wordt standaard geleverd met een montageset, bestaande uit bevestigingsmaterialen, montagehandleiding, veiligheidshandschoenen en lakstift.

Met een Biohort Tuinhuis kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit. Biohort levert uitsluitend producten van de beste kwaliteit, vervaardigd uit de beste producten. Het materiaal van een biohort tuinhuis is meer dan twee keer zo dik als het materiaal van een gemiddeld tuinhuis. Bovendien is de sterkte en kwaliteit  dus ook minstens verdubbeld. Het onderhoudsvrije karakter maakt schilderen overbodig, en bovendien zijn de staalplaten van Biohort brandveilig uitgevoerd.

Biohort metalen tuinhuizen zijn voorzien van roestvrijstalen moeren, bouten en scharnieren. De metalen tuinhuisjes worden afgesloten met draaigreep cilindersloten, inclusief reservesleutels.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Biohort Highline H2 - 275x195cm Donkergrijs Metallic
Artikelnummer 83052
Status: Levertijd: 2/3 weken
Merk Biohort
Breedte in cm (voorkant) van 250 tot 299
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 150 tot 199

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden