Tuinhuis Lugarde Prima Thomas - 180x180cm in 44mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Thomas - 180x180cm in 44mm

Normale prijs: € 1.665,00

Speciale Prijs € 1.585,00

Lugarde Tuinhuis Prima Thomas - 180x180cm in 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Met Tuinhuis Prima Thomas van Lugarde kiest u voor robuustheid en een strakke uitstraling in uw tuin. De blokhut heeft de afmeting 180x180cm, en is vervaardigd uit 44mm dik Noord-Europees vurenhout. Het platte dak is standaard afgewerkt met EPDM dakbedekking. De prima Thomas is dus uitstekend te gebruiken als opbergruimte voor bijvoorbeeld uw tuingereedschappen.

De prima-serie van Lugarde heeft het 3=1-verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven. Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat.

Wilt u de prima Thomas liever in een andere afmeting, of heeft u andere voorkeuren? Alles is mogelijk! Onze maatwerkspecialisten zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, op 0315-324435 of via e-mail

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Thomas - 180x180cm in 44mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Thomas - 180x180cm in 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 1.665,00

Speciale Prijs € 1.585,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Thomas - 180x180cm in 44mm

Platte daken serie met houtdikte 44mm van Lugarde!

Ramen en deuren van de Lugarde tuinhuizen hebben echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • houten vloer als optie

Afmetingen Prima Thomas:

 • 180x180cm
 • Wandhoogte tot boei 202cm.
 • Nokhoogte; 230cm. 
 • Dakoverstek: 18cm
 • 1 vast raam PJ06 HR++ Dubbele beglazing
 • 1 enkele deur DD02 HR++ Dubbele beglazing
 • 5 jaar garantie

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).
Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Thomas - 180x180cm in 44mm
Artikelnummer 2025PT03
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 150 tot 199
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden