Trendhout kapschuur buitenverblijf

Trendhout Douglas kapschuren en buitenverblijven bij Mholf.nl in de Showroom

Trendhout's Douglas kapschuren en buitenverblijven behoren exclusieve programma tuinproducten en is al lange tijd een vaste waarde in het programma van Trendhout dealer Mholf.nl. Trendhout is de leverancier van exclusieve kapschuren, veranda's en buitenverblijven met zowel zadeldaken als platte daken in Nederland.

Het bijzondere aan het programma van het Trendhout zijn de vele mogelijkheden om deze mooie constructies aan te passen op uw wensen.

Trendhout beschikt namelijk over een indrukwekkend assortiment aan mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende soorten wanden, ramen en deuren, dakbedekking (zelfs dakpannen), kleur coating van de constructies, verlichting en natuurlijk glasschuifwanden. 

Besteld u een mooie kapschuur zoal Trendhout kapschuur De Heerd in onze showroom, een buitenverblijf met zadeldak of een luxe buitenverblijf met platdak zoals bijvoorbeeld de Siena in onze showroom,  dan is het bij de meeste modellen mogelijk om de afmeting aan te passen op uw wensen. Daarnaast is montage eventueel inclusief bij Trendhout ook mogelijk.

Trendhout maakt voor al haar buitenverblijven standaard gebruik van Douglas hout dit is de meeste duurzame naaldhout soorten die in Europa voorkomt. Het Douglas hout geeft een  warme uitstraling aan het buitenverblijf van Trendhout door zijn kleur en structuur. Douglas hout is bij uitstek geschikt voor deze toepassing en valt in duurzaamheidsklasse III. Met een onbehandelde minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en de eigenschap dat het bij uitdroging steeds harder wordt is Douglas hout ideaal. Wilt u echter nog meer dan kan Eikenhout bij Trendhout ook! 

Dus bent u opzoek naar een kapschuur of buitenverblijf en zijn kernwoorden als  exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid voor u van belang. Maak dan kennis met de producten bij Trendhout dealer Mholf.nl in de showroom.


Meer informatie

Van hoog naar laag sorteren

16-30 of 270

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

16-30 of 270

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5