Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Trendhout Douglas kapschuren en buitenverblijven bij Mholf.nl in de Showroom

Trendhout's Douglas kapschuren en buitenverblijven behoren exclusieve programma tuinproducten en is al lange tijd een vaste waarde in het programma van Trendhout dealer Mholf.nl. Trendhout is de leverancier van exclusieve kapschuren, veranda's en buitenverblijven met zowel zadeldaken als platte daken in Nederland.


Producten 1-18 van 232

per pagina

Producten 1-18 van 232

per pagina

Trendhout kapschuur buitenverblijf

De mogelijkheden van Trendhout

Het bijzondere aan het programma van het Trendhout zijn de vele mogelijkheden om deze mooie constructies aan te passen op uw wensen.

Trendhout beschikt namelijk over een indrukwekkend assortiment aan mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende soorten wanden, ramen en deuren, dakbedekking (zelfs dakpannen), kleur coating van de constructies, verlichting en natuurlijk glasschuifwanden. 

Besteld u een mooie kapschuur zoal Trendhout kapschuur De Heerd in onze showroom, een buitenverblijf met zadeldak of een luxe buitenverblijf met platdak zoals bijvoorbeeld de Siena in onze showroom,  dan is het bij de meeste modellen mogelijk om de afmeting aan te passen op uw wensen. Daarnaast is montage eventueel inclusief bij Trendhout ook mogelijk.

Trendhout maakt voor al haar buitenverblijven standaard gebruik van Douglas hout dit is de meeste duurzame naaldhout soorten die in Europa voorkomt. Het Douglas hout geeft een  warme uitstraling aan het buitenverblijf van Trendhout door zijn kleur en structuur. Douglas hout is bij uitstek geschikt voor deze toepassing en valt in duurzaamheidsklasse III. Met een onbehandelde minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en de eigenschap dat het bij uitdroging steeds harder wordt is Douglas hout ideaal. Wilt u echter nog meer dan kan Eikenhout bij Trendhout ook! 

Dus bent u opzoek naar een kapschuur of buitenverblijf en zijn kernwoorden als  exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid voor u van belang. Maak dan kennis met de producten bij Trendhout dealer Mholf.nl in de showroom.


De producten van Trendhout gemaakt met douglas hout

Trendhout is uniek, aangezien zij de exclusieve tuinproducten van douglas hout maken. De afgelopen jaren is deze houtsoort steeds bekender geworden. Douglas hout behoort tot een van de hardste Europese houtsoorten, waardoor u vele jaren kunt genieten van uw buitenverblijf of kapschuur. Deze houtsoort heeft hierdoor een veel hogere levensduur dan de traditionele houtsoorten, zoals vuren en grenen. Douglas hout is tevens een natuurlijk product en dit brengt een extra fraaie, maar vooral ook warme uitstraling met zich mee. Standaard wordt het douglas hout onbehandeld opgeleverd en kunt u ook voor een zwarte uitvoering kiezen. Deze houtsoort van Trendhout valt onder duurzaamheidsklasse 3.

Heeft u interesse in een Kapschuur of buitenverblijf van Trendhout wij maken graag een passende offerte.

Meer informatie over Trendhout

Bent u benieuwd naar de tuinproducten van Trendhout? Neem in dat geval contact op, zodat we uw wensen en voorkeuren samen kunnen bespreken. U bent van harte welkom in onze showroom. Daarnaast kunt u mailen naar [email protected] of ons bellen op het nummer +31 (0) 315 324 435 voor het maken van een afspraak.

Bestelt u bij ons een Trendhout buitenverblijf of kapschuur, dan zullen onze deskundige medewerkers de montage verrichten en zorgen voor de oplevering. Wij zullen het proces vanaf de beginfase tot de oplevering begeleiden en u adviseren. U kunt vervolgens zorgeloos genieten van uw tuinproduct!