• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Trendhout houten garage

Douglas houten Trendhout garages zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor hun opslag- en parkeerbehoeften. Deze garages zijn gemaakt van hoogwaardig Douglas hout, dat bekend staat om zijn natuurlijke weerstand tegen insecten en rot, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitengebruik.


9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Trendhout garage met zadeldak, kapschuur of plat dak

Een van de meest populaire stijlen van deze garages is de kapschuur. Deze stijl heeft een asymmetrische dak zoals bij De Hoeve XL of De Hofstee XXL zorgt voor een rustieke uitstraling en veel ruimte biedt voor opslag en parkeren. Daarnaast heeft Trendhout natuurlijk ook de klassieke zadeldak constructie in de uitvoeringen zoals de Betula, Zadeldak Xl en het Zadeldak XXL. De constructie kan ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant, zoals het aanpassen van de maat toevoegen van luifel, dakpanplaten, dakpannen en goten.

Een andere optie is de plat dak garage, die een meer moderne uitstraling heeft en meestal wordt gekozen voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistische look. Deze stijl biedt nog steeds voldoende opslagruimte, maar het platte dak maakt het gemakkelijker om de garage in te passen in een bebouwde omgeving.

Ongeacht de stijl die u kiest, zijn Douglas houten trendhout garages een uitstekende investering voor uw woning. Ze zijn niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige garage die jarenlang meegaat, overweeg dan een Douglas houten trendhout garage voor uw huis.

© 2023 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.