Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Buitenverblijf Florence 300 cm diep

Een buitenverblijf is de perfecte manier om optimaal te genieten van uw tuin, ongeacht het weer. En het buitenverblijf Florence van het merk Trendhout is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een klassiek ogende constructie met een robuuste uitstraling. Dit buitenverblijf heeft een diepte van maar liefst 300 cm, wat betekent dat er voldoende ruimte is om comfortabel te zitten en te ontspannen.


6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Florence 300 cm diep

Het buitenverblijf Florence is uitgevoerd in hoogwaardig Douglas hout. Dit houtsoort staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, waardoor het zeer geschikt is voor buitentoepassingen. Daarnaast heeft Douglas hout van nature een mooie, warme uitstraling die perfect past bij een klassiek ogend buitenverblijf. Het hout wordt na verloop van tijd iets rustieker en krijgt dan een nog meer authentieke uitstraling.

Het platte dak van het buitenverblijf Florence zorgt voor een moderne touch en biedt bescherming tegen zowel de zon als de regen. Dit dak is eveneens uitgevoerd in Douglas hout, waardoor het perfect past bij de rest van de constructie. Het buitenverblijf Florence wordt geleverd als een bouwpakket, waardoor het eenvoudig is om het zelf in elkaar te zetten. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe aanwinst in uw tuin.

Kortom, het buitenverblijf Florence van het merk Trendhout is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een klassiek ogend buitenverblijf met een moderne touch. Dankzij de diepte van 300 cm is er voldoende ruimte om comfortabel te zitten en te ontspannen. En het gebruik van hoogwaardig Douglas hout zorgt ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw buitenverblijf, in weer en wind.