• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Buitenverblijf Florence 400 cm diep

Als u op zoek bent naar een klassiek ogend buitenverblijf van hoogwaardige kwaliteit, dan is het buitenverblijf Florence van Trendhout een uitstekende keuze. Dit buitenverblijf heeft een diepte van maar liefst 400 cm, waardoor u voldoende ruimte heeft om te genieten van uw tuin en om te ontspannen in de schaduw

Het buitenverblijf Florence van Trendhout is uitgevoerd in Douglas hout. Dit type hout is zeer duurzaam en sterk, wat het bijzonder geschikt maakt voor buitentoepassingen. Bovendien heeft Douglas hout van nature een prachtige warme uitstraling die perfect past bij de klassieke stijl van het buitenverblijf Florence.

Het platte dak van het buitenverblijf Florence biedt bescherming tegen zowel de zon als de regen en zorgt tegelijkertijd voor een moderne uitstraling. Ook het dak is uitgevoerd in Douglas hout, wat ervoor zorgt dat het perfect past bij de rest van de constructie. Zo ontstaat er een harmonieus geheel dat past bij de natuurlijke omgeving van uw tuin.

Het buitenverblijf Florence wordt als bouwpakket geleverd, waardoor u het eenvoudig zelf kunt monteren. De constructie is bijzonder stevig en stabiel en biedt u jarenlang plezier en ontspanning in uw eigen tuin.

Kortom, het buitenverblijf Florence van Trendhout is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een klassiek ogend buitenverblijf van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de diepte van 400 cm heeft u voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van de natuur om u heen. En het gebruik van Douglas hout zorgt ervoor dat uw buitenverblijf er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bijzonder duurzaam is.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.