• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Palermo XXL 400 cm diep

Het buitenverblijf Palermo XXL 400 cm diep van het merk Trendhout is een fantastisch buitenverblijf dat gemaakt is van duurzaam Douglas hout en een moderne uitstraling heeft. Met zijn platte dak en afmetingen van 400 cm diep biedt dit buitenverblijf veel ruimte om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Het Douglas hout waarvan het buitenverblijf gemaakt is, is sterk en duurzaam en heeft een warme en natuurlijke uitstraling die perfect past bij elke tuin.

Het buitenverblijf Palermo XXL 400 cm diep is zeer praktisch en kan worden gebruikt om tuinmeubelen of andere spullen onder te plaatsen, waardoor deze beschermd zijn tegen regen en zon. Het is ook ideaal voor het plaatsen van een barbecue of buitenkeuken, waardoor u in alle weersomstandigheden buiten kunt koken en eten.

De moderne uitstraling van het buitenverblijf geeft uw tuin een eigentijdse uitstraling. De grote glazen schuifdeuren aan de voorzijde bieden veel licht en ruimte, en maken het buitenverblijf toegankelijk vanuit meerdere richtingen. Het platte dak van het buitenverblijf zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Het buitenverblijf Palermo XXL 400 cm diep van het merk Trendhout is een prachtige aanwinst voor elke tuin en biedt veel ruimte en praktische mogelijkheden. Het duurzame Douglas hout en de beschermende behandeling zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van dit mooie buitenverblijf met zijn moderne uitstraling.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.