• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Trendhout buitenverblijf  Mensa 

Een plat dak constructie is een populaire keuze voor moderne huizen en gebouwen. De Mensa constructie van Trendhout is een uitstekend voorbeeld van een plat dak ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is. Het gebruik van Douglas hout geeft de constructie niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en stevigheid.

De Mensa constructie is ontworpen om een extra buitenruimte te bieden die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals ontspanning, entertainment of opslag. De constructie kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elk huis of gebouw.


De platte dakconstructie is gebouwd met behulp van duurzaam Douglas hout, dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het hout is behandeld om het te beschermen tegen weersinvloeden en houtrot, waardoor de constructie een lange levensduur heeft en minimale onderhoudskosten met zich meebrengt.

De Mensa constructie is ook ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het gebruik van hout als bouwmateriaal zorgt voor een lagere koolstofvoetafdruk dan traditionele bouwmaterialen zoals beton en staal. Bovendien is het hout afkomstig van duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er voor elke gekapte boom een nieuwe wordt geplant.

Het ontwerp van de Mensa constructie is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het platte dak geeft een moderne uitstraling aan de constructie en het gebruik van Douglas hout zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. Het ontwerp kan worden aangepast aan de stijl van het huis of gebouw, waardoor het een naadloze toevoeging is aan de architectuur.

Al met al is de Mensa constructie van Trendhout een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele en esthetisch aantrekkelijke buitenruimte. Het gebruik van duurzaam Douglas hout zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, terwijl het ontwerp kan worden aangepast aan de individuele behoeften en stijl van de gebruiker.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.