• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Trendhout Betula zadeldak

De Betula zadeldak van Trendhout is een uiterst mooie toevoeging aan uw tuin. Wilt u graag overdekt buiten zitten? Dan is de Betula echt iets voor u. De mooie overkapping zit vast aan een schuurtje die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals opslag of als buitenverblijf. De overkapping zorgt in de zomer voor een aangename schaduw en wanneer het kouder en natter wordt zorg het voor een droge omgeving, waardoor u in de herfstmaanden ook nog van uw Betula kunt genieten.


10 producten

per pagina

10 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Afgestemd op uw wensen

Bij het bestellen van uw Betula heeft u meerdere opties om uw overkapping geheel naar eigen smaak samen te stellen. U heeft bijvoorbeeld de keuze om een kleurcoating aan uw Betula toe te voegen en u kunt bepalen waar u de ramen en deuren geplaatst wilt hebben. Ook is het mogelijk glasschuifwanden aan uw Betula toe te voegen. Deze houden de wind tegen en zorgen er dus voor dat u geen last heeft van de wind. Ook houden ze in de winter de kou voor u tegen en kunt uw zelfs in de winter genieten van uw Betula.


Dakpannen

De Betula is gemaakt van een krachtig en duurzaam Douglashout. Hierdoor gaat de Betula erg lang mee. Bij het bestellen van uw Betula krijgt u ook de mogelijkheid dakpannen uit te kiezen naar uw eigen voorkeur. U heeft de keuze uit: Dakpanplaten, Betonpannen en Keramische dakpannen. De dakpannen zijn per variant te bestellen in verschillende unieke kleuren.

Bekijk ook onze andere modellen Trendhout met zadeldak: Zadeldak L, Zadeldak XL, Zadeldak XXL en Betula L.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.