• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Trendhout zadeldak XXL

De Trendhout zadeldak XXL is de perfecte toevoeging aan uw tuin. Het buitenverblijf is te gebruiken voor veel verschillende dingen. Zo kun je de schuur gebruiken als opslagruimte en de overkapping kun je gebruiken als buitenkamer om in de zomer gezellig te zitten met je familie. Het buitenverblijf zorgt dan voor een aangename schaduw en een gezellige sfeer. Ook wanneer het kouder is, is de Trendhout Zadeldak XXL een handige toevoeging aan uw tuin. Doordat u onder een overkapping zit kunt u namelijk gewoon nog buiten zitten.


12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Toekomstbestendig buitenverblijf

De Trendhout zadeldak XXL wordt gemaakt van Douglashout. Dit is een erg sterke en duurzame houtsoort uit Europa. Het hout heeft van zichzelf een natuurlijke uitstraling. Houdt u van een moderne uitstraling dan is het ook mogelijk om het buitenverblijf te bestellen met zwart gespoten wanden. Daarnaast heeft u ook nog drie verschillende keuzes dakpannen. Alle drie met hun eigen voordelen. Met zijn vele formaten en opties zit er voor iedereen wel een mooi buitenverblijf bij.

Eenvoudig te monteren

Het buitenverblijf is met de bijgeleverde handleiding gemakkelijk zelf te monteren. Mocht u hier geen tijd of geen zin in hebben is er altijd nog de mogelijkheid het door een van onze specialisten te laten doen. Zij zorgen er dan voor dat uw Trendhoud zadeldak vakkundig wordt gemonteerd.

Bekijk ook onze andere modellen Trendhout met zadeldak: Zadeldak L, Zadeldak XL, Betula en Betula L.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.