• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Trendhout de Deel kapschuur

De Deel kapschuur van Trendhout is een unieke toevoeging aan uw tuin. De kapschuur is geheel naar eigen smaak samen te stellen, van de kleur tot aan de dakpannen. Hierdoor is het mogelijk uw Deel kapschuur geheel na uw eigen tuin aan te passen. De schuur wordt geleverd in veel verschillende maten en is hierdoor geschikt voor zowel een kleine als een grote tuin. Wanneer u een model heeft besteld met een schuur ernaast is deze voor meerdere doeleinden te gebruiken.


11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Geschikt voor verschillende doeleinden

De overkapping is ook voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo kan de overkapping gebruikt worden als buitenwoonkamer of als overdekking voor een zwembad. De kapschuur is gemaakt van een kwalitatief hoog Douglashout die ook nog eens in een zwart gespoten versie te bestellen is. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende dakpannen: dakpanplaten, betonpannen en keramische dakpannen. Alle drie te bestellen in verschillende unieke kleuren.


Montage van uw kapschuur

Wanneer de Deel kapschuur bij u geleverd wordt heeft u verschillende opties qua montage. Wanneer u zelf in de gelegenheid bent en de mogelijkheid heeft de kapschuur zelf te monteren is dat mogelijk. De kapschuur worden namelijk standaard geleverd met een montagehandleiding. Mocht u geen tijd of geen zin hebben om de schuur zelf te monteren heeft u ook nog de optie het door een monteur van Trendhout te laten doen.

Bekijk ook onze andere Trendhout kapschuren: Hofstee XXL, De Stee, De Heerd, of De Hoeve.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.