• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Trendhout de Heerd kapschuur

De Heerd kapschuur van Trendhout wordt gemaakt van een krachtige houtsoort, namelijk Douglashout. Dit is een van de sterkste houtsoorten in Europa. Hierdoor gaat uw Heerd kapschuur gegarandeerd lange tijd mee en zorgt het ervoor dat de Heerd een duurzame keuze is. Mocht u zomers gezellig met uw familie in de tuin willen zitten, dan zorgt de Heerd voor een gezellige sfeer en zorgt die ervoor dat u wanneer het regent u gewoon droog kan zitten. Kortom de Heerd is de perfecte kapschuur voor bij u in de tuin.


6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Breid uit met een schuur

Naast de overkapping kunt u ook een schuur bij u overkapping bestellen. Deze lopen dan mooi in elkaar over wat zorgt voor een vloeiende uitstraling. De schuur kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan opslag of bij de grotere modellen misschien wel als een gastenverblijf, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Trendhoud de Heerd varianten en formaten

De kapschuur is te bestellen in veel verschillende formaten en varianten. Hierdoor zit er voor elke tuin wel een mooie kapschuur bij. Buiten het formaat om zijn er ook nog veel andere dingen aan te passen. Zo kunt u de kleur van uw kapschuur zwart laten spuiten door ons. Er zijn verschillende dakpan mogelijkheden: dakpanplaten, betonpannen en keramische dakpannen. Ook heeft u de mogelijkheid een dakgoot aan uw kapschuur te bevestiggen. Deze kan besteld worden met de goot aan zowel de rechter- als de linkerkant.

Bekijk ook onze andere Trendhout kapschuren: Hofstee XXL, De Stee, De Hoeve of De Deel

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.