• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Trendhout de Hofstee XXL kapschuur

De Trendhout Hofstee XXL is een mooie toevoeging aan uw tuin. Door zijn grote formaat en hoge dak heeft de Hofstee XXL een robuuste uitstraling. De Hofstee is te bestellen in twee verschillende kleuren. Standaard wordt de kapschuur geleverd met wanden van onbehandeld Douglashout. U kunt er optioneel voor kiezen om deze wand met een zwart gespoten laag te laten leveren. In combinatie met de balken zorgt dit voor een unieke uitstraling.


12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Pas de Trendhout Hofstee XXL kapschuur aan uw wensen aan

Naast dat u de kleur van de wanden van uw Hofstee kunt bepalen, heeft u ook de keuze de kleur van de dakpannen aan te passen. De dakpannen zijn te bestellen in drie verschillende varianten namelijk dakpanplaten, betonpan en een keramische dakpannenset. Afhankelijk van welke dakpan u kiest zijn deze in drie verschillende kleuren te bestellen. De dakpanplaten zijn te bestellen in de kleuren zwart, antraciet en terracotta. De betonpannensets zijn te bestellen in de kleuren zwart, antraciet en Hollands rood, en de keramische dakpannen zijn te bestellen in de kleuren zwart, blauw en natuurrood.


Verschillende uitvoeringen

Bij uw bestelling heeft u ook nog de keuze om een dakgoot aan uw Hofstee toe te voegen. Deze kan besteld worden met de goot zowel links als rechts. Ook heeft u de mogelijkheid het formaat van uw betonpoeren aan te passen. De kapschuur is te bestellen in veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Er zit dus voor elke tuin wel een mooie Hofstee kapschuur van Trendhout bij.

Bekijk ook onze andere Trendhout kapschuren: De Stee, De Heerd, De Hoeve of De Deel

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.