• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinatelier

Met een Tuinatelier van Mholf.nl brengt u uw volledige creativiteit tot uiting. Dankzij de ongekende mogelijkheden zijn ook uw wensen uit te werken, zodat uw hobby of werk optimaal uitgevoerd kan worden!

Tuinatelier op maat

Een tuinatelier kan uitgevoerd in de maatvoering die u wenst, met bijvoorbeeld een plat dak, of een zadeldak. U kunt uw tuinatelier bovendien geheel isoleren, zodat u bij elke buitentemperatuur nog steeds kunt genieten van uw constructie. Denk hierbij aan dakisolatie, of vloerisolatie.Hiernaast zijn onze tuinateliers uit te voeren in diverse houtdiktes. Wilt u gaan voor robuuste houtdiktes zoals bijvoorbeeld 70 of 95mm? Ook dit is geheel mogelijk. Met uw wensen en budget voor uw tuinatelier op maat zorgen wij voor een aansluitend geheel, waarvan u jarenlang kunt genieten.

Tuinatelier 70mm met zadeldak

Dit Tuinatelier is uitgevoerd in houtdikte 70mm, en beschikt over afmetingen van circa 400x400cm. Het zadeldak is afgewerkt met dakpannen, en dankzij de grote ramen en deuren valt veel licht naar binnen, waardoor het geheel een zeer open ruimte wordt. Bovendien zijn alle ramen en deuren uitgevoerd in dubbele beglazing. Dankzij de hoge nok van dit tuinatelier kunt u op eenvoudige wijze, mocht u dat willen, dit tuinatelier voorzien vaan bijvoorbeeld een zolder. In het voorbeeld is gekozen voor een grote ruimte, zonder zolder. Ook dit is mogelijk. Het keukenblok dat is uitgevoerd in dit tuinatelier beschikt over alle mogelijke voorzieningen, inclusief wateraansluiting en dergelijke.

U kunt dit tuinatelier geheel aanpassen zoals u zelf wilt. Alles is mogelijk.

Tuinatelier

Tuinatelier Binnenkant

Tuinatelier op maat

Tuinhuis op maat

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.