Blokhut Eila 700x420cm - luifel 420cm

Meer afbeeldingen

Blokhut Eila 700x420cm - luifel 420cm
€ 3.799,00

Blokhut Eila 700x420cm in 45mm met luifel 420cm


GRATIS THUIS LEVERING


Blokhut Eila is een prachtige blokhut met een afmeting van 700x420cm, de blokhut beschikt over een luifel van 4m als u behoefte aan schaduw heeft. Standaard is de blokhut onbehandeld, maar beschikt over de optie om groen, bruin of grijs geleverd te worden.

Kies uw opties voor Blokhut Eila 700x420cm - luifel 420cm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Uw blokhut moet geplaatst worden op een fundering die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut. Bij deze blokhut adviseren wij XX funderingsbalken.

Kies voor impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

Kies bij deze blokhut voor Dakleer, Easy Roofing of EPDM. Easy Roofing en EPDM zijn duurzamer dan standaar dakleer. Dakleer wordt gespijkerd, EPDM en Easy Roofing verlijmt u op de blokhut.

Aluminium daktrim geeft een perfecte uitstraling aan uw dak. De daktrim is een must bij het plaatsen van EPDM.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Zorg voor juiste afvoering van uw hemelwater met een PVC dakgootset. Ook wordt opspattend regenwater netjes opgevangen door de dakgootset. Standaard wordt deze dakgootset in de bruine kleur geleverd. Wilt u liever een andere kleur? Informeer naar de mogelijkheden.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 3.799,00
Beschrijving

Blokhut Eila 700x420cm in 28mm met luifel 420cm

  • Afmetingen: 700x420cm
  • Fundamentmaat: 680x400cm
  • Houtsoort: onbehandeld vurenhout
  • Wanddikte: 45mm
  • Nokhoogte: 236cm
  • Dakbedekking: Easy-roofing
  • Harmonikadeuren
  • Enkel raam

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. U heeft minimaal 5 blikken beits nodig.

Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Blokhut Eila 700x420cm - luifel 420cm
Artikelnummer 22400611
Merk Tuindeco
Breedte in cm (voorkant) van 700 tot 749
Diepte in cm (zijkant) van 400 tot 449
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden