• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuindeco blokhut met zadeldak

Tuindeco biedt mooie blokhutten of recreatiewoningen met zadeldak aan. Voor elke tuin of camping is er wel een blokhut met zadeldak. Alle blokhutten worden gemaakt van een krachtige houtsoort en gaan dus ook erg lang mee. De blokhutten kunnen gebruikt worden voor vele verschillende doeleinden. De kleinere varianten kunnen gebruikt worden als opbergruimte of als buitenverblijf. De grotere varianten kunnen zelfs gebruikt worden als recreatiewoning.


Producten 1-28 van 93

per pagina

Producten 1-28 van 93

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Opties blokhut met zadeldak

Bij het bestellen van uw blokhut heeft u de mogelijkheid deze met verschillende opties te personaliseren. Zo heeft u de mogelijkheid zelf de kleur van uw blokhut aan te passen en het soort dakbedekking uit te kiezen. Deze optie is verplicht bij het bestellen van uw blokhut. Daarnaast heeft u ook de keuze een houten vloer binnen in uw blokhut toe te voegen. Deze zorgt voor een prachtige uitstraling maar heeft ook een praktische functie. Het heeft namelijk als belangrijkste functie ervoor te zorgen dat er geen condensvorming ontstaat.

Montage blokhut met zadeldak

De blokhutten zijn gemakkelijk zelf te monteren. Mocht u hier geen tijd voor hebben heeft u ook altijd nog de optie dit door een van onze monteurs te laten doen. Zij zorgen er dan voor dat de blokhut waterpas wordt gemonteerd waarna u er meteen van kan genieten.

Zit er tocj niet helemaal tussen wat u zoekt? Bekijk dan ook onze Tuindeco tuinhuisjes met plat dak, met een overkapping of prielen.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.