Lugarde Achtkant Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Achtkant Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm - 28mm

Normale prijs: € 2.185,00

Speciale Prijs € 2.075,00

Lugarde Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm


Met dit achtkant prieel heeft u een mooie overdekte zit in uw tuin! Het Prieel is vervaardigd uit 28mm Noord-Europees vurenhout van topkwaliteit. Dankzij haar afmeting van 300cm is het prieel uitermate geschikt om met meerdere mensen in te zitten. Funderingsbalken en dakshingles worden standaard meegeleverd. Standaard is het prieel onbehandeld, sproei impregneren is uiteraard mogelijk

Afmeting tuinhuis: Ø300cm
Wandhoogte: 213cm
Nokhoogte: 303cm
Dakoverstek: 25cm
Deur: PC04
Ramen: 2x PE21


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:

Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Lugarde Achtkant Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Achtkant Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 2.185,00

Speciale Prijs € 2.075,00

Beschrijving

Lugarde Achtkant Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm - 28mm

Achtkantig prieel in de serie Prima Ø 300 cm heeft een royale ruimte, om gezellig met zijn allen in te eten en drinken! De serie Prima heeft het 3=1 systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

 • Achtkant tuinhuis Prima Christina Ø 300cm - Houtdikte 28mm
 • Wandhoogte: 213cm
 • Nokhoogte: 303cm
 • Wanddikte: 28mm
 • Dakoverstek: 25cm
 • 3 gesloten wanden
 • 4 halfopen wanden, er wordt geen meerprijs berekend indien u gesloten wanden wenst in plaats van halfopen wanden
 • 1 geheel open wand
 • 2x PC03
 • 1x PC04
 • 5 jaar garantie

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen.

Tegen meerprijs is riet als dakbedekking mogelijk. De halfopen wanden en de geheel open wand kunnen tegen meerprijs met een kozijn worden geleverd. Een eventuele vloer voor de Prima Christina bestaat uit keteldruk geïmpregneerde planken.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).
Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Achtkant Prieel Prima Christina P89 - Ø300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PC02
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-Prima-Christina-PC02?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden