Tuinhuis Lugarde Prima Julia PR27 - 300x660cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Julia PR27 - 300x660cm in 28mm

Normale prijs: € 3.775,00

Speciale Prijs € 3.585,00

Lugarde Tuinhuis Prima Julia - 300x660cm in 28mm


GRATIS THUIS LEVERING


Tuinhuis Prima Julia komt van de leverancier Lugarde.
Dit tuinhuis heeft een gedeelte berging van ca. 300x240cm en een grote overkapping van ca. 360x300cm.

Het platte dak heeft als dakbedekking rubberdoek, afgewerkt met een aluminium daktrim op alle zijden van het tuinhuis. 
Serie Prima van Lugarde heeft het 3=1 verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven.

Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. Het Lugarde tuinhuis Prima Julia heeft een wanddikte van 28mm, in Noord Europees vurenhout. 

U kunt kiezen om uw tuinhuis te laten dompel impregneren door Lugarde, er zijn de volgende transparante kleuren: Blauw-Grijs / Wit / Groen / Bruin (zie foto's)


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage !

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Julia PR27 - 300x660cm in 28mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Julia PR27 - 300x660cm in 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 3.775,00

Speciale Prijs € 3.585,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Julia - 300x660cm in 28mm

Lugarde blokhut Prima Julia met plat dak 300x660cm in 28mm. Standaarduitvoering met 1 dubbele deur MG02H inclusief melkglas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • Een vloer is een optie

Afmetingen tuinhuis Prima Julia:

 • Berging 300x240cm
 • Overkapping 360x300cm
 • Wandhoogte tot boei: 217cm
 • Nokhoogte: 245cm
 • Dakoverstek: 18cm
 • Wanddikte: 28mm
 • 1 dubbele deur MG02H, voorzien van melkglas HR++ Dubbele beglazing
 • 5 jaar garantie

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Julia PR27 - 300x660cm in 28mm
Artikelnummer 2025PJ17
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-Prima-Julia-PJ17?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 650 tot 699
Maatwerk ja
Daktype Plat Dak
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden