Tuinhuis Lugarde Prima Julia - 300x660cm in 44mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Prima Julia - 300x660cm in 44mm

Normale prijs: € 4.278,00

Speciale Prijs € 4.075,00

Lugarde Tuinhuis Prima Julia - 300x660cm in 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Lugarde Blokhut Prima Julia is dankzij haar grote overkapping uitstekend geschikt voor diverse doeleinden. De blokhut beschikt aan de linkerzijde over een ruime berging van 240x300cm, en onder de zijluifel kunt u heerlijk vertoeven op warme zomerdagen De blokhut is uitgevoerd in stevig 44mm vurenhout, waardoor uw tuinhuis extra robuust is, en jarenlang mee zal gaan. De berging beschikt over een dubbele deur, uitgevoerd met melkglas. Het platte dak wordt standaard voorzien van EPDM dakbedekking, dit zorgt voor jarenlange bescherming.

Tuinhuis Prima Julia is geheel naar uw wens aan te passen. Wilt u de berging anders uitvoeren, of geeft u de voorkeur aan de Prima Julia met een grotere overkapping? Dit is allemaal mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met onze maatwerkafdeling, bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Prima Julia - 300x660cm in 44mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Prima Julia - 300x660cm in 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 4.278,00

Speciale Prijs € 4.075,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Julia - 300x660cm in 44mm

Lugarde blokhut Prima Julia met plat dak 300x660cm

Standaarduitvoering met 1 dubbele deur MG02H inclusief melkglas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

  • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
  • chroom of messing beslag naar keuze
  • Houten vloer als optie

Afmetingen Prima Julia:

  • Berging. 300x240cm
  • Overkapping 360x300cm
  • Wandhoogte tot boei: 217cm
  • Nokhoogte: 245cm
  • 1x dubbele deur MG02, voorzien van melkglas HR++ Dubbele beglazing

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). 

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Prima Julia - 300x660cm in 44mm
Artikelnummer 2025PJ18
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 650 tot 699
Maatwerk ja
Daktype Plat Dak
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden