• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Blokhut met plat dak

Uw maatwerk tuinhuis met plat dak bestelt u voordelig bij Mholf.nl. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u informeren over alle mogelijkheden, en weten wij precies wat voordelig is. Dit betekent dat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben, zoals tuinhuizen met zadeldak, tuinhuizen met piramidedak, of luxe recreatiewoningen. Ons assortiment is groot, en de keuze is enorm. Staat uw voorkeur er niet tussen? Geen probleem! Informeer bij onze maatwerkspecialisten naar de mogelijkheden.


Producten 1-28 van 300

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-28 van 300

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Strakke afwerking

Een blokhut met plat dak is in vele gevallen zeer strak afgewerkt. Dit betekent dat in de moderne tuin een tuinhuis met plat dak dan ook erg goed zal staan. De meeste tuinhuisjes beschikken over een minimaal afschot, waardoor het water niet blijft staan op het dak. Mholf.nl is gespecialiseerd in het leveren van tuinhuisjes met plat dak, maar het monteren ervan is ook mogelijk. Dit betekent dat ons montageteam op locatie komt om de blokhut te plaatsen op een door u gewenste locatie. Wilt u toch liever zelf uw tuinhuis bouwen? Geen probleem! Onze tuinhuizen worden standaard geleverd met een handige montagehandleiding, waardoor u eenvoudig op eigen wijze uw blokhut kunt monteren. Alles is mogelijk!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Heeft u vragen over onze producten? Informeer naar de mogelijkheden. Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.