• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Garages op maat

Een houten garage geheel naar uw wens!   Met het ruime assortiment aan garages zit er voor elke tuin wel een mooie garage bij. Per model heeft u verschillende aanpassingsopties waardoor u uw garage gemakkelijk kunt personaliseren, denk hierbij aan het aanpassen van de planken of van de dakbedekking.


24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Ontwerp uw garage op maat

Samen met u ontwerpen wij uw garage. U heeft keuze uit verschillende houtsoorten en kunt de dakbedekking aanpassen. Ook heeft u keuze uit verschillende afmetingen. Wilt u een garage met een plat dak of met een zadeldak? U bepaalt wat u het mooist vindt en wat het beste bij u past.


Montage van uw garage op maat

De op maat gemaakte garages van Mholf worden geheel kosteloos bij u thuisbezorgd. Mocht u niet in staat zijn om uw garage zelf te monteren heeft u altijd de optie het door een van onze monteurs te laten doen. Deze zorgen ervoor dat uw garage vakkundig waterpas gemonteerd wordt. Let op! Hiervoor worden afhankelijk van de garage extra kosten bijgerekend.

Heeft u vragen of een opmerking over een maatwerk garage, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn ervaren op het gebied van maatwerk. En samen met u gaan wij uw wensen realiseren.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.