Houtskeletbouw

Houtskeletbouw prijzen:

Als het om houtskeletbouw gaat bent u bij Mholf op de juiste plek, of het nu gaat om een standaard houtbouw of een maatwerk alles is bij Mholf te realiseren!
Doordat wij zelf, grootschalig het rabat hout inkopen, uw houtskelet in onze werkplaats fabriceren, en dit eveneens door eigen monteurs wordt gemonteerd, kunnen wij uw houten skeletbouw voordelig en vakkundig aanbieden.

Voor vragen of opmerkingen over houtskeletbouw, klik dan hier voor onze contactgegevens.

Onze producten kunnen in verschillende houtsoorten worden uitgevoerd, zoals Lariks, Douglas of Zweeds rabat.
Dit zijn duurzame houtsoorten dat onbehandeld een minimale levensduur heeft van 10 tot 15 jaar.

Houtskelet wanden:

Over het algemeen worden de houtskeletbouw projecten uitgevoerd in Waxedwood vuren, dit is de nieuwste methode van verduurzaamd vurenhout. Deze geïmpregneerde en waterwerende houtdelen bieden vele mogelijkheden.
Uw houten berging kan uitgevoerd worden met bijv. een plat dak, zadeldak, lessenaars dak of een piramidedak en als dakbedekking kunt u kiezen voor riet, dakshingels, dakpanplaten, EPDM dakleer, asbestvrije golfplaten of dakpannen.
Onze fabriek kan uw houtskeletbouw leveren en monteren met 19 of 28mm rabat, ook potdekselwerk is mogelijk.

Kortom voor standaard of speciale maatwerk projecten in welke afmetingen dan ook, bij Mholf is alles mogelijk als het maar om hout gaat..
Vanaf oriënterende fase tot de oplevering van uw houtskeletbouw wordt er volop met uw meegedacht voor een optimaal resultaat!

Voor meer informatie of adviezen kunt u contact opnemen met de medewerkers van Mholf.


Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

1-15 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2