• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Luxe tuinhuizen

Heeft u de beslissing genomen om een luxe tuinhuis te kopen? Dan bent u bij de Mholf.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een mooi en uitgebreid assortiment aan luxe tuinhuizen. Wij kunnen u een luxe tuinhuis op maat leveren in hout van zeer hoge kwaliteit en u kunt kiezen uit veel verschillende constructies en uitvoeringen.


8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Dakconstructies, verschillende dakbedekking, isolatie van vloer en dak en verschillende zeer luxe ramen en deuren met dubbel glas.  


Prijzen luxe tuinhuizen

De de meeste luxe tuinhuizen zijn op maat leverbaar dat betekend dat wij de deze tuinhuizen kunnen aanpassen aan uw wensen. Naast deze op maat geleverde tuinhuizen kunnen wij u ook standaard modellen leveren die wij kunnen aankleden aan de hand van uw wensen. Heeft u een luxe blokhut van Lugarde of Grandcasa gezien dan maken wij graag een passende vrijblijvende offerte voor u.  


Luxe tuinhuis laten bouwen?

Uw luxe tuinhuis wordt altijd inclusief handleiding geleverd en zijn zeer geschikt om zelf te bouwen. Heeft u echter niet de tijd of de behoefte om uw tuinhuis zelf op te bouwen dan kunnen wij dit voor u regelen. Mholf.nl beschikt over meerdere ervaren montage teams om dit professioneel voor u te regelen.


Luxe tuinhuis kopen maar u heeft vragen?

Het besluit is genomen u gaat een luxe tuinhuis kopen maar door de grote keuze aan uitvoeringen en opties wordt het er niet duidelijker op.

Dan kunt u altijd terecht bij ons voor een eerlijk advies en helpen onze verkoop adviseurs u graag om uw tuinhuis aan te passen aan uw wensen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze showroom te bezoeken aan de Guldenweg 7 te Varsseveld. Wij beschikken hier over meerdere showmodellen van een zeer hoog niveau waar u alle mogelijkheden van deze tuinhuizen kunt bekijken. Onze verkoopadviseurs geven u graag uitleg over de mogelijkheden die onze tuinhuizen hebben en geven u graag een vrijblijvend advies met natuurlijk een vrijblijvende en passende offerte.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.