Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm
€ 1.860,00

Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Dankzij de unieke vijfhoekconstructie van Tuinhuis Prima Primex is dit huisje uitstekend geschikt voor de hoek van uw tuin. Op deze manier benut u de ruimte in uw tuin dan ook zeer efficient. De deur van de Prima Primex bevindt zich in het schuine gedeelte van deze blokhut. Zowel links als rechts van deze blokhut bevinden zich twee vaste ramen. De prima Primex heeft afmetingen 240x240 cm, en een houtdikte van 28 mm. Het platte dak is standaard afgewerkt met EPDM dakbedekking, waarmee u jaren vooruit kunt!

Serie Prima van Lugarde heeft het 3=1 verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven. Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. 


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!

Bekijk tekening van Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 1.860,00
Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm

Platte daken serie met houtdiktes 28mm en 44mm van Lugarde

Ramen en deuren van de Lugarde tuinhuizen hebben echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met:

  • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
  • Chroom of messing beslag naar keuze
  • Houten vloer als optie

Afmetingen Prima Primex:

  • ca. 240x240cm
  • 2x vast raam PJ06, voorzien van echt glas
  • 1x enkele deur DD02, voorzien van echt glas
  • Wandhoogte: 215 cm
  • Nokhoogte: 230 cm

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten). Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Tuinhuis Prima Primex P568 - 240x240cm - 28mm
Artikelnummer 2025PMX01
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-TP26LO?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 200 tot 249
Maatwerk Ja
Daktype Plat Dak
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

* Verplichte velden

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.