Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm

Normale prijs: € 4.620,00

Speciale Prijs € 4.565,00

Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm


GRATIS THUIS LEVERING

Blokhut Prima Victoria van Lugarde staat garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze blokhut heeft een ruim bergingsgedeelte van 240x420cm, en beschikt bovendien over een overkapping van 240cm breed, waar u op warme zomerdagen heerlijk onder kunt zitten! De berging heeft twee dubbele deuren, en twee ramen, en is daardoor uitermate goed verlicht. Het platte dak is afgewerkt met rubber doek, en beschikt over een aluminium daktrim op alle zijden van het tuinhuis.

De prima-serie van Lugarde heeft het 3=1 verbindingssysteem. De wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven. Deze hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium, waardoor een zeer sterke constructie ontstaat.

Bekijk tekening van Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm

Kies uw opties voor Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor sproei impregneren als u wenst dat uw blokhut wordt voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Bij het impregneren worden alle houtdelen behandeld. Het is belangrijk dat de blokhut na het impregneren op korte termijn alsnog geschilderd wordt.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 4.620,00

Speciale Prijs € 4.565,00

Beschrijving

Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm

Lugarde tuinhuis Prima Victoria met plat dak 240x660cm in 44mm. Standaarduitvoering met 2 dubbele deuren PE50H en 2 uitzetramen PE51H inclusief dubbelglas.

Tuinhuisjes en blokhutten worden geleverd met;

 • keteldruk geimpregneerde fundamentbalken
 • chroom of messing beslag naar keuze
 • vloer als optie

Afmetingen Prima Victoria

 • Berging 420x240cm
 • Overkapping 240x240
 • Wandhoogte: 225cm
 • Nokhoogte; 245cm 
 • Wanddikte: 44mm
 • 2 uitzetramen PE51H, voorzien van dubbelglas
 • 2 dubbele deuren PE50H, voorzien van dubbelglas.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren (zie boven). U heeft minimaal 3 blikken beits nodig (1 laag binnen en 3 lagen buiten).
Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Blokhut Prima Victoria - 240x660cm - 44mm
Artikelnummer 2025PV25
Merk Lugarde
Breedte in cm (voorkant) van 650 tot 699
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249
Wanddikte in mm van 41 tot 56

Gerelateerd

Korting aanvraag

* Verplichte velden

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.