Tuinhuis Lugarde PR4 - 180x360cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde PR4 - 180x360cm in 28mm
€ 1.983,00

Tuinhuis Lugarde PR4 - 300x480cm in 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Berging: 240x180cm
Overkapping: 120x180cm
Wandhoogte: 217cm
Nokhoogte: 245cm
Dakoverstek: 18cm
Wanddikte: 28mm
1x enkele deur DD02 (rechts- en naar buiten draaiend)


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde PR4 - 180x360cm in 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij het sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Deze blokhut kan uitgevoerd worden met EPDM of Standaard dakleer. EPDM wordt verlijmd op de dakplanken van uw blokhut, terwijl dakleer wordt gespijkerd. De duurzaamheid van EPDM ligt hoger dan die van dakleer.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 1.983,00
Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde PR4 - 180x360cm in 28mm
Artikelnummer 2025PR4
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-PR4?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk ja
Daktype Plat Dak
Diepte in cm (zijkant) van 150 tot 199
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

* Verplichte velden

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.