• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort Neo

De Neo bergingen van Biohort zijn net zoals de andere bergingen gemaakt van een kwalitatief hoog metaal. De metalen platen zijn uitgerust met een vuur verzinkt polyamide en zijn gebrandlakt. De berging heft een strakke en moderne uitstraling. De deuren zijn afgewerkt met een lichtband wat zorgt voor een mooi uiterlijk. Bij grotere modellen van de Biohort Neo is er zelfs een tweedeurs optie. Het is ook mogelijk de deur en het dak een andere kleur te geven dan de wanden. Dit zorgt voor een unieke uitstraling. De berging is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donkergrijs, kwartsgrijs en zilvergrijs.


14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort Neo opties

Naast dat u de kleuren van uw Biohort Neo kunt aanpassen, zijn er ook nog een hoop dingen die u aan uw berging toe kan voegen. Zo heeft u de keuze uw berging te isoleren. Dit gebeurt aan de binnenkant van uw berging. Ook heeft u de mogelijkheid allerlei troeven aan uw berging toe te voegen. Denk hierbij aan schappen, fietshouders, hakenset of een gereedschaphouder.


Montage

Tegen betaling verzorgen wij voor u de gehele montage van uw Biohort Neo. Samen met het team van Biohort zelf zorgen wij er dan voor dat uw tuinhuis op professionele wijze wordt gemonteerd. Wanneer u heeft gekozen om isolatie aan uw tuinhuis toe te voegen of heeft gekozen voor een Alu-bodemplaat zorgen wij ervoor dat deze ook gemonteerd worde. Let op, hierbij zijn extra kosten aan verbonden.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.