Tuinhuis Lugarde Achtkant Prima Louisa P88- Ø300cm - 28mm

Meer afbeeldingen

Tuinhuis Lugarde Achtkant Prima Louisa P88- Ø300cm - 28mm
€ 3.145,00

Lugarde Tuinhuis Achtkant Prima Louisa P88 - Ø300cm - 28mm


GRATIS THUIS LEVERING

Met dit achtkant tuinhuis van Lugarde kiest u voor kwaliteit! Mooie ruitverdeling op ramen en dubbele deur met echt glas. Tuinhuisjes en blokhutten van Lugarde in de serie Prima zijn mooie achtkantige tuinhuizen met hoekverbindingen met het systeem Prima 3=1. Deze blokhut / tuinhuis heeft een royale ruimte is een sfeervol tuinhuisje geschikt voor vele doeleinden. Geheel naar uw wens aan te passen met ramen en deuren die u wilt. Ook kunt u kiezen om uw tuinhuis te laten sproei impregneren door Lugarde.


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:


Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Tuinhuis Lugarde Achtkant Prima Louisa P88- Ø300cm - 28mm

Kies uw opties voor Tuinhuis Lugarde Achtkant Prima Louisa P88- Ø300cm - 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw, bruin of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

€ 3.145,00
Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Achtkant Prima Louisa P88 - Ø300cm - 28mm

Achtkantig tuinhuisje in de serie Prima Ø300 cm met een royale ruimte, deze is ideaal te gebruiken als atelier of opslag van uw tuinspullen. De serie Prima heeft het 3=1 systeem, dit is uniek voor Lugarde, de wanddelen worden zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer stevige constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

 • Achtkant tuinhuis Prima Louisa P88  Ø300cm
 • Houtdikte 28mm
 • Wandhoogte: 200cm 
 • Nokhoogte: 300cm
 • Dakoverstek: 25cm
 • Wanddikte: 28mm. 
 • Binnenmaten zijn 25cm minder
 • 2 vleugelramen PE21 HR++ dubbelglas
 • 1 dubbele deur PE22 HR++ dubbelglas
 • 5 jaar garantie

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen.
U heeft de keuze uit messing of chroom beslag.
Tegen meerprijs is riet als dakbedekking mogelijk.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 5 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).
Als voorbehandeling dient u de Impraline Pre-Activ te gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Tuinhuis Lugarde Achtkant Prima Louisa P88- Ø300cm - 28mm
Artikelnummer 2025PL88
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-Prima-Louisa-PL05?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 300 tot 349
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden