Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm

Meer afbeeldingen

Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm

Normale prijs: € 4.030,00

Speciale Prijs € 3.845,00

Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm


Lugarde tuinhuis Prima Sebia 350x300cm met afmetingen 350 x 300 cm en houtdikte 28 mm zorgt voor genoeg ruimte in uw tuin om samen met vrienden en familie gezellig te zitten. Geniet het hele jaar van uw tuin en tuinhuis. Lugarde tuinhuisjes beschikken over het systeem Prima 3=1. Dat maakt dat de wanddelen zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven worden. Geheel naar uw wens aan te passen met de ramen en deuren die u wilt. 

Afmeting tuinhuis: 350x300cm
Wandhoogte: 213cm
Nokhoogte: 303cm
Dakoverstek: 25cm
Deur: PE24
Ramen: 2x PE21


Dit Lugarde tuinhuis kunt u aanpassen en in 3D bekijken:

Klik hier om de 3D Configuratie te starten en volg de stappen in de Lugarde configurator. Heeft u uw ideale tuinhuis samengesteld verzend hem  en wij maken een mooie aanbieding eventueel met montage!.

Bekijk tekening van Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm

Kies uw opties voor Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Bij sproei-impregnatie wordt het hout van uw blokhut voorbehandeld tegen vocht en schimmel. Alle houtdelen worden behandeld. Het impregneren maakt uw blokhut echter niet onderhoudsvrij, schilderen is altijd nog nodig. Wij raden aan de blokhut op korte termijn na het opbouwen alsnog te schilderen.

Beits ontwikkeld een bescherming van +/- 5 jaar lang. De beits geeft een perfecte bescherming geeft tegen UV-straling, schimmel en is vochtregulerend. Met deze behandeling worden eerst alle binnen- en buitenzijdes sproei geïmpregneerd (kleurloos). Daarna worden alle buitenzijdes gebeitst. U kunt beits bij bestellen om binnenzijde van de wand(en) te beitsen.

Met deze behandeling worden de deuren en ramen aan alle kanten behandeld.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

Kies de kleur van uw beslag voor de ramen en deuren. Uw kleurkeuze heeft geen invloed op de prijs.

Een stormankerset bestaat uit 4 draadeindes die de blokhut optimaal beschermen bij extreme weersomstandigheden. Storm, harde wind of hevige neerslag? Het stormankerset zal zorgen voor optimale bescherming.

Kies kosteloos voor de finishing touch van uw dak! U kunt uw piramidedak afwerken met diverse opties, die niet alleen decoratief er uit springen, maar ook nog eens uw dak beschermen tegen bijvoorbeeld lekkage.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Mholf.nl biedt de handige montageservice voor het monteren van uw blokhut. U dient zelf te zorgen voor een fundering, wij zorgen voor de rest! Wij monteren in Nederland of daarbuiten, informeer naar de mogelijkheden!

Normale prijs: € 4.030,00

Speciale Prijs € 3.845,00

Beschrijving

Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm

Lugarde tuinhuis Sebia met wanddikte 28 mm: Mooi ovaal tuinhuis met unieke afmetingen. Buiten het feit dat ovale blokhutten er charmant uitzien, zijn deze erg voordelig voor de locatie in de tuin. Uw gasten zullen een goed verblijf hebben in dit mooie gasten verblijf. Wilt u een extra werkkamer? De Prima Sebia is ideaal voor werken aan huis. De serie Prima heeft het 3=1 systeem, waardoor de wanddelen zonder spijkers en schroeven in de hoekstaanders geschoven worden! De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van aluminium waardoor een zeer sterke constructie ontstaat. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas.

  • Wandhoogte: 200 cm. 
  • Nokhoogte: 270/300 cm. 
  • Wanddikte: 28 mm. 
  • Binnenmaten zijn 25 cm minder.
  • Dakoverstek 25cm
  • 2x Vleugelraam PE21 HR++ Dubbele beglazing
  • 1x Dubbele Deur PE24 HR++ Dubbele beglazing
  • 5 jaar garantie

Keuze uit metalen kap met messing bol, chromen bol, weerhaan of weerheks.

Keteldruk geïmpregneerde fundamentbalken behoren standaard bij alle Lugarde tuinhuizen. 

U heeft de keuze uit messing of chroom beslag. Tegen meerprijs is riet als dakbedekking mogelijk. U kunt ook kiezen voor andere ramen en deuren, onze ervaren verkopers kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! Een houten vloer echter is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. (Zie boven). U heeft minimaal 6 blikken beits nodig. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).

Extra informatie

Extra informatie

Naam Lugarde Tuinhuis Prima Sebia P898 - 350x300cm in 28mm
Artikelnummer 2025PS04
Merk Lugarde
Show 3D button Ja
Unique link https://lugarde-configurator.nl/3D/tuinhuis-Prima-Sebia-PS04?dealerToken=9da18f86908371a9c6ddcc7550b56430
Breedte in cm (voorkant) van 350 tot 399
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden