• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort berging Avantgarde

De Biohort Avantgarde is een moderne toevoeging aan uw tuin. De Avantgarde is met zijn gehele roestvrije onderdelen volledig onderhoudsvrij. Het plexiglas dat zich boven de deur bevindt zorgt voor veel lichtinval waardoor het overdag nooit donker is in het tuinhuisje. Bij de grotere varianten van het tuinhuisje heeft u de keuze uit een enkele deur of dubbele deuren. De Avantgarde is verkrijgbaar in drie kleuren, er zit dus voor iedereen wel wat bij.


7 producten

per pagina

7 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort Avantgarde specificaties

De Biohort Avantgarde wordt gemaakt een dubbelle plaat en is dus ook twee keer zo sterk als andere bergingen. De Avantgarde is zo sterk dat het tot wel 150 kg per vierkante meter aan sneeuwval kan dragen. Wegens de kracht van de Biohort Avantgarde krijgt u bij ons standaard 20 jaar garantie.


Montage

Samen met het team van Biohort verzorgen wij de montage van uw tuinhuis. De prijs van deze montage verschilt per product. We bespreken graag de voorwaarden en verdere uitwerking met u. Bij sommige bergingen is de montage van een zijdak, zijwand en achterwand ook bij te bestellen.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.