Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Biohort berging Avantgarde

De Biohort Avantgarde is een moderne toevoeging aan uw tuin. De Avantgarde is met zijn gehele roestvrije onderdelen volledig onderhoudsvrij. Het plexiglas dat zich boven de deur bevindt zorgt voor veel lichtinval waardoor het overdag nooit donker is in het tuinhuisje. Bij de grotere varianten van het tuinhuisje heeft u de keuze uit een enkele deur of dubbele deuren. De Avantgarde is verkrijgbaar in drie kleuren, er zit dus voor iedereen wel wat bij.


8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

Biohort Avantgarde specificaties

De Biohort Avantgarde wordt gemaakt een dubbelle plaat en is dus ook twee keer zo sterk als andere bergingen. De Avantgarde is zo sterk dat het tot wel 150 kg per vierkante meter aan sneeuwval kan dragen. Wegens de kracht van de Biohort Avantgarde krijgt u bij ons standaard 20 jaar garantie.


Montage

Samen met het team van Biohort verzorgen wij de montage van uw tuinhuis. De prijs van deze montage verschilt per product. We bespreken graag de voorwaarden en verdere uitwerking met u. Bij sommige bergingen is de montage van een zijdak, zijwand en achterwand ook bij te bestellen.