• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort berging Panorama

De Biohort Panorama is de eyecatcher voor uw tuin. De berging is beschikbaar in vijf verschillende afmetingen en drie verschillende kleuren: donkergrijs, kwartsgrijs en zilvergrijs. Ook heeft u inspraak over de deur. De berging is namelijk te bestellen met een enkele en met een dubbele deur. Daarnaast heeft u ook nog de optie om allerlei handige troeven bij uw berging te bestellen. Zo heeft u de keuze om een regenpijp, oprijplaat en gereedschapshouders erbij te bestellen.


15 producten

per pagina

15 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Biohort Panorama Levering

Biohort levert uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Alle bergingen zijn dus van de beste kwaliteit en hebben een hoge duurzaamheid. De Biohort Panorama wordt geleverd met een bevestigingsmaterialen, montagehandleiding, veiligheidshandschoenen en een lakstift. Hierdoor is de berging gemakkelijk zelf te monteren. Ook heeft u de optie om uw berging te personaliseren. Zo kunt u zelf bepalen welke schappen u in uw berging wilt hebben. U heeft de keuze uit een schappenset, kaptafel, schappenstaander of alle opgenoemde dingen, aan u de keuze.


Biohort Panorama specificaties

De Biohort Panorama wordt gemaakt van materiaal dat twee keer zo dik is als dat van een gemiddeld tuinhuisje. Hierdoor gaat de Panorama berging ook twee keer zo lang mee dat dat van de concurrent. Verder worden de bergingen gemaakt van volledig brandvrije materialen en is schilderen overbodig wegens het onderhoudsvrije karakter.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.