• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Biohort berging Casanova

De Biohort Casanova is een berging van de hoogste kwaliteit. Naast zijn strakke en moderne uitstraling is de Casanova ook nog een uitgevoerd met de beste snufjes. De Casanova is te bestellen met zowel een linksdraaiende als een rechtsdraaiende deur. Ook heeft u de optie om een extra deurvleugel toe te voegen aan uw berging. Dit is allemaal mogelijk wegens de ruime afmetingen van alle Casanova bergingen. De berging is ook te bestellen met een roldeur in zowel een handmatige als een elektrische uitvoering en er is zelf een mogelijkheid tot een sauna unit.


9 producten

per pagina

9 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Materiaal van Biohort

De Biohort Casanova is gemaakt van geïsoleerde sandwichpanelen van een hoge kwaliteit en het dak is uitgevoerd met houten panelen.De bergingen worden gemaakt van materiaal dat wel twee keer zo dik is als dat van andere bergingen. Dit zorgt weer voor een hogere duurzaamheid. De berging is geheel gemaakt van roestvrije materialen en is hierdoor dus ook geheel onderhoudsvrij.


Biohort opties

De Casanova van Biohort is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donkergrijs, kwartsgrijs en zilvergrijs. Naast de kleuren zijn er nog veel andere dingen die u kunt aanpassen. Zoals gezegd heeft u de keuze uit meerdere soorten deuren, zowel een traditionele deur als een roldeur. Maar u heeft nog de keuze om meer dingen aan te passen. Zo heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van extra ramen en glasplaten. Hierbij heeft u ook de optie tot dubbelglas in plaats van enkelglas. Verder heeft u ook nog de mogelijkheid dingen zoals een fietshouder, hakenset en extra schappen bij u berging te bestellen. Houd u erg van ontspanning? Dan is er zelf een optie om een sauna unit bij uw tuinhuis te bestellen. In de sauna is ruimte voor twee personen en is gemaakt van Scandinavische dennenhout.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.