• 1e aankoop korting
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom
Kiyoh
8.9
Menu
Winkelwagen

Biohort tuinkast

De Biohort tuinkast is de ideale berging wanneer u weinig ruimte in uw tuin heeft. De tuinkast wordt gemaakt van een metaal met hoge kwaliteit en heeft een hoge duurzaamheid. Bij de grotere modellen van de tuinkast is er een mogelijkheid om een dubbele deur te plaatsen in plaats van een enkele deur. De berging in te bestellen in vier unieke kleuren: Donkergrijs, kwartsgrijs, zilvergrijs en donkergroen.


8 producten

per pagina

8 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Mogelijkheden

Bij het bestellen van uw tuinkast heeft u de mogelijkheid verschillende tools erbij te bestellen. Zo heeft u de optie een regenpijp bij uw tuinhuis te bestellen. Deze wordt geleverd in de kleur van uw berging en is hierdoor minder makkelijk op te merken. Ook heeft u de mogelijkheid om gereedschapshouders in uw tuinhuis te plaatsen. Deze heeft een draagkracht van maximaal tien kilo en is zeer gezicht voor het ophangen van bijvoorbeeld een hark of een schep. Daarnaast is er ook nog een drempelplaat die bij uw tuinhuis geleverd kan worden. Deze plaat zorgt ervoor dat u met uw fiets of kruiwagen geen hoge drempel over hoeft.


Alu-bodemplaat

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om uw berging op een stabiele ondergrond te plaatsen is de Alu-bodemplaat een goede oplossing. Deze bodemplaat is een fundering voor uw berging zodat die op een vlakke ondergrond geplaatst kan worden. Mocht het uzelf niet lukken om alles te monteren is er altijd nog de optie om het door onze vakmannen te laten doen. Samen met het team van Biohort zorgen wij er dan door dat uw tuinhuis en Alu-bodenplaat (mocht u deze ook besteld hebben) zorgvuldig bij u in de tuin worden geplaatst.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.