Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Grote tuinhuizen

Onder grote tuinhuizen verstaan wij tuinhuizen een overkappingluifel, veranda of waarin u kunt genieten alsof het een woning is! Kies uit standaard modellen of een grote tuinhuis die volledig aan uw behoeften en wensen is ontworpen.


Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Groot tuinhuis

De standaard uitrusting van een dergelijk tuinhuis is over het algemeen al van een hoog niveau, een robuuste wanddikte en echt glas in ramen en deuren. Zo ontstaat al snel de uitstraling en het comfort van een luxe chalet of houten woning.


Rekening houden met

Grote tuinhuizen hebben doorgaans meer voorbereiding nodig dan standaard tuinhuizen:

1. Tuinhuizen verschillen ten opzichte van blokhutten. Tuinhuizen hebben een strakke afwerking (strakke hoeken) en blokhutten hebben een bepaalde constructie waar de uiteinden van planken kruislinks gestapeld worden. Bekijk eveneens onze grote blokhutten!

2. Een grote tuinhuis met overkapping, veranda of luifel? Bij Mholf kunt u terecht voor alle soorten tuinhuizen, zowel standaard als maatwerk.

3. Wenst u een rechthoekig, vijfhoekig of achtkantige tuinhuis?

4. Het soort dak; plat, zadelvormig of piramidevorming

5. Standaard of maatwerk grote tuinhuizen. Bij Mholf hebben wij een grote selectie standaard grote tuinhuizen. Een grote tuinhuis op maat is echter niet ongebruikelijk. Neem contact op met onze specialisten om samen een ontwerp te maken. U kunt tevens gebruik maken van onze 3D configurator om zelf een grote tuinhuis te ontwerpen!