• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Houten tuinhuisjes

Bent u op zoek naar een houten tuinhuisje die niet te veel mag kosten? Dan bent u op deze pagina bij het juiste adres. Mholf.nl levert een groot assortiment goedkope tuinhuisjes tegen de scherpste prijzen. Deze houten tuinhuisjes worden meestal in prefab wanden geleverd incl. vloer zodat het makkelijk en snel op te bouwen is. 


13 producten

per pagina

13 producten

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Mholf.nl levert de goedkope tuinhuisjes in diverse merken zoals Outdoor Life, Tuindeco en Hillhout. Mholf.nl levert haar tuinhuisjes tegen de goedkoopste prijs aan. Vindt u een houten tuinhuisje te klein voor in uw tuin? Natuurlijk hebben we ook wat groters zoals een houten blokhut of houten garage.


Tuinhuizen op maat

En wilt u nu helemaal iets anders dan een standaard model tuinschuurtje? Dan kunt u een tuinhuis op maat laten maken die precies aan uw eisen voldoet. Dit kan zowel in het blokhut model met een hoekverbinding of bij paneelbouw. U kunt ook even een kijkje nemen bij de categorie maatwerk blokhutten om ideeën op te doen of een type die uit te zoeken die u gedeeltelijk of geheel kunt laten aanpassen aan uw eisen.


Waarom zijn de houten tuinhuizen zo goedkoop te verkrijgen in de online webshop? Het belangrijkste is dat we de houten bergingen met zeer lage marges verkopen om zo een belangrijke positie te verkrijgen bij diverse fabrikanten. U kunt de tuinhuisjes blank verkrijgen, maar ook geïmpregneerde tuinhuisjes en blokhutten kunnen we leveren. Tip: Bekijk onze aanbieding tuinhuisjes eens!! Misschien zit er wat voor u tussen.


Heeft u vragen? 

Bel 0315-324435 of mail ons [email protected] of bezoek onze Indoor & Outdoor showroom in Varsseveld. De koffie staat klaar en we helpen u graag verder.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.