• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Luxe tuinhuis

Wenst u iets anders dan een standaard tuinhuis en bent u op zoek naar een exclusievere tuinhuis? In dat geval is een luxe tuinhuis écht iets voor u. De huidige trend is dat het binnenleven verplaatst wordt naar het buitenleven. De luxe tuinhuizen van LugardeGrandcasa en Hillhout passen uitstekend bij deze trend.


Producten 1-28 van 67

Pagina
per pagina

Producten 1-28 van 67

Pagina
per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Tip: Maak gebruik van onze eerste aankoopkorting!

Een tuinhuis van uitstekende kwaliteit

Tal van mogelijkheden kan Mholf voor u bieden. Hieronder vindt u een aantal exclusieve standaard modellen tuinhuizen die perfect in uw tuin zal passen. Deze kunt u eenvoudig online bestellen met de hierbij gewenste accessoires en opties. Vervolgens leveren wij de luxe tuinhuis bij uw op de afgesproken locatie. In het geval van luxe tuinhuizen is het niet ongebruikelijk dat er maatwerk vereist is. Om die reden hebben wij specialisten in huis die u met alle plezier adviseren bij de aanschaf van uw nieuwe, luxe tuinhuis!


Tips bij aanschaf

Luxe tuinhuizen vereisen doorgaans meer voorbereiding dan de kleinere tuinhuis. Denk voordat u tot aanschaf overgaat aan de volgende zaken:

1. Wenst u een luxe tuinhuis met overkapping, veranda of luifel?

2. Een tuinhuis of blokhut? Men vergeet vaak dat dit twee verschillende constructies zijn. Een tuinhuis heeft strakke hoeken. Een blokhut maakt gebruik van een kruisverbinding. Hierbij worden de uiteinden van planken over elkaar gelegd. Wij hebben tevens een grote selectie luxe blokhutten.

3. De vorm van uw luxe tuinhuis. Wordt dit vierhoekig/rechthoekig, vijfhoekig, achtkantig of ovaal?

4. Het soort dak. Bij Mholf leveren wij luxe tuinhuizen met plat dakpiramidedak en zadeldak.

5. Standaard of maatwerk? In ons assortiment vindt u een groot selectie standaard luxe tuinhuizen. Echter, een luxe tuinhuis op maat is niet ongebruikelijk. Neem contact op met onze specialisten!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.