• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Metalen tuinhuisjes

Het assortiment metalen tuinhuizen van Mholf.nl is enorm. Dit heeft mede te maken met de grote verscheidenheid aan metalen tuinhuizen die er verkrijgbaar zijn. Een metalen tuinhuis kan namelijk diverse doeleinden dienen, zoals het opbergen van uw fietsen, de grasmaaier of uw tuinmeubelen.


Producten 1-28 van 93

per pagina

Producten 1-28 van 93

per pagina


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Het onderhoudsvrije karakter van deze metalen tuinhuisjes is bovendien een groot voordeel. Schilderen is namelijk niet meer nodig.

Mholf.nl levert diverse metalen tuinhuisjes, van klein tot groot. Deze goedkope tuinhuisjes worden veelal gebruikt in de tuin, of op de camping. Een metalen tuinhuis beschikt over een sterke en stevige constructie. Bovendien zijn metalen tuinhuisjes bij Mholf.nl vervaardigd uit verzinkt metaal, dit garandeert de duurzaamheid van deze producten. Het opbouwen van een metalen tuinhuisje is kinderspel, dit heeft te maken met het feit dat metalen tuinhuisjes kant en klaar thuisbezorgd worden. In vele gevallen wordt er bovendien een verankeringsset meegeleverd, waarmee uw metalen tuinhuis ook uitstekend beschermd is tegen bijvoorbeeld harde wind.

Metalen tuinhuisjes zijn eenvoudig te onderhouden. Schilderen is namelijk niet meer nodig. Bovendien ontvangt u garantie voor een langere periode op uw metalen tuinhuisje op bijvoorbeeld roest van het materiaal.


Metalen tuinhuisjes bij Mholf.nl: de keuze is enorm

Mholf.nl levert uw metalen tuinhuis van diverse merken, in verschillende soorten en maten. Is uw budget niet groot, maar wilt u toch uw spullen veilig opbergen? De Yardmaster metalen tuinhuizen zijn wellicht een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld het metalen tuinhuis Shiplap is voorzien van een zadeldak, en beschikt over een rustgevende en strakke lichtgroene kleur. Dit metalen tuinhuis is vervaardig uit hoogwaardig staal, voorzien van een speciale beschermende coating, waardoor kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan.


Een ander voorbeeld is Biohort. Biohort levert metalen tuinhuizen in diverse soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de Europa-Serie. Dit zijn metalen tuinhuizen verwerkt van hoogwaardig materiaal van geselecteerde leveranciers. Mholf.nl levert uw Biohort metalen tuinhuis voorzien van vuurverzinkte staalplaten met een dikke zinklaag, en een extra polyamide gebrandlakte laag. Het overige materiaal bestaat uit roestvrij staal. U ontvangt twintig jaar garantie tegen roest. De Europa tuinhuizen zijn voorzien van een zadeldak, en worden standaard voorzien van een dakgoot, en luxe deuren met cilindersloten.

De Absco serie beschikt over hoogwaardig gegalvaniseerd staal, met zowel aan de binnen- als buitenzijde een hoogwaardige coating. Het eenvoudige kliksysteem zorgt voor de gemakkelijke montage. Absco metalen tuinhuisjes worden geleverd met en verankeringsset en bevestigingsmaterialen.

In onze showroom in Varsseveld staan over diverse metalen tuinhuisjes van diverse merken gepresenteerd. U bent van harte welkom om eens te komen kijken in Varsseveld.

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen? Neem gerust contact op! Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail.

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.