• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Modern tuinhuis

Een modern tuinhuis onderscheidt zich van ‘klassieke’ tuinhuisjes door strakke lijnen en een modern design. Kenmerkend aan deze tuinhuisjes zijn de strakke lijnen, een plat dak en moderne kozijnen. Wij hebben verschillende standaard uitvoeringen in ons assortiment, vaak uitgevoerd in een frisse kleur, met een luxe houtsoort of met een duurzame materialen als metaal en kunststof.


20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Veel van onze moderne tuinhuisjes worden op maat geproduceerd volledig naar uw wens. Zo zou een glazen schuifwand niet misstaan in een modern tuinhuis, tegelijkertijd zorgt een schuifwand voor optimaal comfort bij alle weersomstandigheden.

Bent u toch op zoek naar moderne blokhutten. Bekijk ze hier!

Tip: Maak gebruik van onze eerste aankoopkorting!


Moderne tuinhuis kopen?

De tuinen van tegenwoordig worden steeds strakker ingericht, zo kan een tuinhuis met een modern design een verrijking zijn van uw tuin. U kunt het tuinhuis gebruiken voor berging of opslag van uw tuinspullen, maar wellicht is het veel mooier om er een verlengstuk van uw woonkamer van te maken. Plaats een relaxte loungehoek onder de overkapping en u creëert een prachtige buitenkamer waar u kunt genieten van het buiten zijn en tegelijkertijd beschut zit tegen felle zon of neerslag.

Mholf.nl heeft op deze pagina's alle moderne tuinhuizen op een rijtje gezet, van maatwerk tuinhuizen tot geïmpregneerde tuinhuizen die direct uit voorraad leverbaar zijn!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.