• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Tuinhuis met luifel

Tuinhuizen met een luifel zijn een ideale aanvulling op uw tuin. Het gesloten gedeelte van de blokhut is perfect in te richten als berging. De open ruimte kunt u gebruiken als zitruimte om heerlijk te ontspannen. Uw tuin krijgt door deze combinatie een heerlijke warme uitstraling. 


12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

De voordelen van een tuinhuis met luifel

De luifel biedt de nodige beschutting tegen felle zon en regen, dit maakt de ruimte onder de luifel ideaal om fietsen te stallen, uw auto te parkeren of om in te richten als gezellig zitgedeelte. Bij mholf.nl zijn meerdere uitvoeringen leverbaar van een tuinhuis met luifel. Alle tuinhuizen zijn naar behoeven uit te rusten met accessoires, denk daarbij aan dakgoten in een bepaalde kleur, een ander type dakbedekking of de impregnatie van het tuinhuis.


Heeft u onze blokhutten met luifel al gezien?


Tuinhuis met luifel op maat

Kunt u niet de geschikte uitvoering vinden in ons assortiment? Bent u op zoek naar een tuinhuis met andere afmetingen? Of heeft u een andere indeling in gedachte? Bij Mholf.nl is maatwerk ook mogelijk. Wij kunnen het project van A tot Z begeleiden, van ontwerp tot plaatsing.


Waar moet u op letten? 

U moet op het volgende letten bij de aanschaf van een tuinhuis met luifel:

1. De grootte van de bergruimte en het overdekte ruimte. Wilt u juist een extra grote opslag met een kleine zitruimte, of een grote zitruimte met kleine opbergruimte?

2. Een geïmpregneerde tuinhuis met luifel of onbehandeld en goot u zelf beitsen? U kunt dit zelf doen of door ons laten uitvoeren. Een geïmpregneerde tuinhuis is behandeld tegen vocht en schimmel en verlengt de levensduur. Bij ons heeft u de keuze uit dompel/sproei impregneren groene, bruine en antraciet of druk impregneren in groen of bij een enkel merk in hert bruin.

3. Kiest u voor een dompel of sproei geïmpregneerde tuinhuis? Dan is het belangrijk dat deze na het impregneren op een redelijke termijn ca. 1 jaar) alsnog geschilderd wordt.

4. Last van storm, harde wind of hevige neerslag? Kies dan voor een stormverankeringsset om uw tuinhuis optimaal te beschermen bij extreme weersomstandigheden.

5. De kleur van uw dakshingels. Standaard leveren wij groen, rood, zwart en bruin. 

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.