Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan - 630x359 cm

Meer afbeeldingen

Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan - 630x359 cm

Normale prijs: € 2.345,00

Speciale Prijs € 1.949,00

Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan -  630x359.1 cm


GRATIS THUIS LEVERINGDrukgeïmpregneerde Blokhut Rayan is een prachtige blokhut om optimaal te genieten van uw tuin, zo kunt u in de dichte ruimte prima een keukentje bouwen zodat u niet keer op keer naar binnen hoeft te lopen als u iets te eten, of te drinken wilt. De open ruimte is ideaal om een zitje neer te zetten en om te vertoeven tot de laatste uurtjes.
De blokhut wordt standaard geleverd met dakleer.

Bekijk tekening van Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan - 630x359 cm

Kies uw opties voor Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan - 630x359 cm

Uw tuinhuis wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Uw tuinhuis moet geplaatst worden op een fundering (300cm) die stabiel en vlak is. Wij raden het gebruik van funderingsbalken absoluut aan, om te zorgen voor een afscheiding tussen fundering en wanddelen van uw blokhut. De wanddelen van de blokhut worden op de funderingsbalken geplaatst. De funderingsbalk zorgt er ook voor dat regenwater weggeleid wordt van de blokhut. Bij deze blokhut adviseren wij X funderingsbalken.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden.

Met bitumenkit zorgt u ervoor dat de dakbedekking voldoende verbonden wordt met de dakplanken.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Een stormverankeringsset beschermt uw blokhut bij hevige weersomstandigheden, zoals harde wind en storm. De set bestaat uit 4 draadeindes die aan de binnenzijdem van de blokhut met veren worden bevestigd.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden alleen geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

Normale prijs: € 2.345,00

Speciale Prijs € 1.949,00

Beschrijving

Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan  - 630x359.1 cm in 28cm

  • Afmetingen 630x359.1cm.
  • Fundamentmaat 610x330cm
  • Nokhoogte: 
  • Wandhoogte:
  • Wanddikte: 28mm.
  • Inclusief dakleer, hang en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.

Functie Funderingsbalk: Veel consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Drukgeïmpregneerd hout is het verduurzamen van onbehandeld hout met een speciaal impregneermiddel. Dit gebeurt in een ketel die eerst vacuüm getrokken wordt, daarna wordt de ketel gevuld met impregneermiddel en tot slot word het hout onder hoge druk geperst. Impregneren is het verduurzamen van onbehandeld hout met een impregneermiddel. Het hout gaat beduidend langer mee dan onbehandeld hout doordat tijdens het impregener wordt het hout bestand gemaakt tegen insecten en schimmel.

Extra informatie

Extra informatie

Naam Drukgeïmpregneerde Blokhut Rayan - 630x359 cm
Artikelnummer 201015987
Merk FraVin
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 350 tot 399
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden