Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

Tuinhuis met piramide dak

Bent u op zoek naar bergruimte voor in de tuin? Of misschien wel een sfeervol huisje om in te kunnen genieten in de tuin? Kies dan voor een tuinhuis met piramidedak. Wij bieden uitsluitend A-merken tuinhuisjes van de merken Lugarde, Outdoorlife, Woodvision en nog veel meer.


Producten 1-18 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-18 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tuinhuis met piramide dak

Deze tuinhuisjes bieden voldoende ruimte of om even tot rust te komen of voor de opberging van uw tuinbenodigdheden. Uw tuinhuis met piramidedak bestelt u eenvoudig in onze webwinkel. Wij leveren het snel bij u op het afgesproken adres.

TIP: Vergeet niet om uw gewenste accessoires en opties op te geven bij de bestelling. Dit kunt u eenvoudig aanvinken op de productpagina.

Bekijk onze blokhutten met piramide dak hier. 

Denk ook aan

1. Wilt u het tuinhuisje zelf monteren of laten monteren? Tuinhuizen met piramidedak kunt u naar keuze zelf op te bouwen. Bij Mholf.nl kunt u echter ook gebruik maken van onze montageservice.

2. Welke kleur dakshingles wilt u? De kleur van de dakshingles kunt u zelf bepalen. Bij ons heeft u standaard de keuze tussen rood, groen, zwart en bruin. Bij sommige modellen en merken zijn meer kleuren mogelijk.

3. Wilt u uw tuinhuis met piramidedak zelf impregneren? Bij het impregneren wordt het hout van uw tuinhuis beschermd tegen vocht en schimmel. In ons assortiment vindt u zowel geïmpregneerde als onbehandelde tuinhuisjes.

4. Heeft u rekening gehouden met de afvoer van regenwater op het dak? Een dakgoot voorkomt opspattende regenwater tegen de zijwanden van uw blokhut en zorgt voort een gecontroleerde afvoer.

5. Zit de bevestigingsmateriaal er standaard bijgeleverd? Mholf.nl  levert standaard bevestigingsmaterialen bij de aanschaf van uw tuinhuis. Deze bestaan doorgaans uit een spijkerset. Houdt hier rekening mee bij uw opties.