Zweeds Topvision tuinhuis Witte Wolf 610x372cm met 300cm luifel

Meer afbeeldingen

Zweeds Topvision tuinhuis Witte Wolf 610x372cm met 300cm luifel

Normale prijs: € 3.649,00

Speciale Prijs € 3.465,00

Zweeds Topvision tuinhuis Witte Wolf 610x372cm met 300cm


GRATIS THUIS LEVERING


Witte Wolf met 300cm luifel. U mag bepalen aan welke kant, links of rechts. Vervaardigd uit Zweeds Rabat, en zal behandeld moeten worden een Witte Wolf beschikt over een luifel van 6m, een enkele deur en een uitzetraam.


Kies uw opties voor Zweeds Topvision tuinhuis Witte Wolf 610x372cm met 300cm luifel

Uw blokhut wordt bevestigd met bevestigingsmaterialen zoals asfaltnagels of een spijkerset voor de bevestiging van de dakplanken.

Kies voor dakshingles in diverse kleuren, waaronder zwart, groen, blauw of rood. Dakshingles zijn niet alleen bestand tegen water, maar beschermen u ook tegen extreme weersomstandigheden. Dakpanplaten zijn van nog hogere kwaliteit, en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Dompel impregneren rondom in bruin of groen, ramen en deuren worden behandeld in de zelfde kleur.

Bij gespoten blokhutten zijn ramen, deuren, gordingen, boeidelen, palen/hoekpalen en dakhout altijd wit. Dakhout is enkelzijdig behandeld.

Om een schaduw plek of extra wind bescherming te creëren is het mogelijk om een zijwand te bestellen. U kunt kiezen uit een dichte zijwand, een halfhoge zijwand en een wand van 100 cm met paal. Kies de wand met de zelfde houtbehandeling als uw tuinhuis.

De houten vloer is vervaardigd uit vloerplanken met een dikte van 18mm, en druk geïmpregneerde vloerbalken. De afwerkplinten zorgen voor de afwerking van de houten vloer. Een houten vloer gaat het optrekken van vocht tegen. Belangrijk is dat onder een houten vloer een fundering geplaatst is.

De dakgootsets zijn leverbaar in de kleuren bruin, antraciet en wit. Deze zijn inclusief bevestigingsmaterialen en regenpijp. Voor het juist bevestigen van de goot heeft u een afwerkplank nodig.

Optimale ventilatie in uw blokhut maakt u met ventilatieroosters. Deze zorgen ervoor dat vocht buiten de blokhut blijft, en dat de doorstroom optimaal verzorgd is. Wij adviseren om één set linksonder te plaatsen, en de andere set rechtsboven.

Dankzij onze montageservice verzorgen wij de montage op locatie. Voorwaarde is wel dat u zelf zorgt voor een goede fundering, de rest doen wij! Wij bieden alleen geen montage aan in combinatie met dakleer.

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3.649,00

Speciale Prijs € 3.465,00

Beschrijving

Zweeds Topvision tuinhuis Witte Wolf 610x372cm met 300cm luifel

Afmetingen:610x372cm
Funderingsmaat: 588x300cm
Scandinavisch vuren 28 mm.
12x12 staanders, duplo verlijmd.
Zware gordingen, ringbalken en schoren.
Geleverd met glasdeur en 6-ruits uitzetraam, incl. stelkozijnen.
Glasdeur is zonder dorpel.
Buitenmaat is inclusief overstek.
Overstek voor- en achterzijde: 25 cm.
Overstek zijkanten: 11 cm.
Het plaatsen van zijwanden is mogelijk.

Montage is op aanvraag.

Functie Funderingsbalk: De meeste consumenten plaatsen een blokhut op een betonnen ondergrond. Doordat beton lang vocht vasthoud, adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.m.v.een geïmpregneerde of hardhouten balk. Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk worden verlengd. 

Functie Houten vloer: Met een houten vloer maakt u de blokhut helemaal af! MAAR een houten vloer is niet alleen mooi, maar heeft als belangrijkste functie het voorkomen van condensvorming.

Wilt u de blokhut zelf schilderen? De beits kunnen wij natuurlijk ook leveren. Zie de opties voor het minimale aantal blikken beits. (1 laag binnen en 3 lagen buiten).


Extra informatie

Extra informatie

Naam Zweeds Topvision tuinhuis Witte Wolf 610x372cm met 300cm luifel
Artikelnummer 203519917
Merk Woodvision
Breedte in cm (voorkant) van 600 tot 649
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 300 tot 349
Wanddikte in mm van 25 tot 33

Gerelateerd

Korting aanvraag

  • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden