ACD Tuinkamer Babette Zwart - 519x377cm

Meer afbeeldingen

ACD Tuinkamer Babette Zwart - 519x377cm
€ 4.399,00

ACD Tuinkamer Babette Zwart - 519x377cm


De ACD Babette tuinkamer of ook wel Orangerie van ACD, biedt u de mogelijkheid om het hele jaar te genieten van het buitenleven zowel in het voorjaar als in het najaar. De tuinkamer Babette biedt u in luxe en comfort het genot van de laatste zonnestralen in het najaar en de eerste in het voorjaar. De tuinkamer bestaat uit twee kassen die haaks op elkaar gemonteerd zijn waardoor er een grote leef ruimte ontstaat.


De ACD Tuinkamer Babette is uitgevoerd in het zwart en u kunt optioneel een hardhouten binnenvloer mee bestellen om de luxe van tuinkamer compleet te maken. Natuurlijk is de tuinkamer Babette geschikt om er rustig uw tijd door te brengen maar het is ook de iedeale plek om dit omringd met uw mooiste planten te doen.


Naast de ACD Babette zijn er nog 3 andere tuinkamers meer leverbaar. De ACD Tuinkamer Helene 445x377cm, de Aurelie 371x303cm en de tuinkamer ACD Sophie 519x377cm, waarvan de Aurelie te bewonderen is in onze showroom in Varsseveld!


Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Bel naar 0315-324435 of stuur een e-mail. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Varsseveld.

Kies uw opties voor ACD Tuinkamer Babette Zwart - 519x377cm

Een automatische raamopener zorgt voor optimale ventilatie in uw tuinkas. Als het te warm wordt in uw tuinkas zorgt de raamopener ervoor dat de ramen automatisch worden geopend door uitzetting.

Kies voor optimale ventilatie van uw tuinkas met een hordeur! De hordeur schuift over de rails van de echte deur, en is daarmee gemakkelijk te sluiten en te openen.

Met de aluminium schappen aan de zijkant van de kas kunt u ideaal potjes en ander klein gerei in uw kas opslaan. De set bestaat uit twee schappen met afmeting 86x15cm.

Met een extra dakraam zorgt u voor optimale controle over de ventilatie in uw tuinkas. Het schoorsteeneffect zorgt ervoor dat warme lucht de tuinkas aan de bovenkant verlaat, en frisse lucht via de deuren weer binnenkomt.

De nokversiering van ACD heeft niet alleen een decoratieve functie, het zorgt er ook voor dat er geen vogels of ander ongedierte op de tuinkas blijft.

Het handige ACD Montageset is uitstekend geschikt als u er voor kiest om uw tuinkas zelf te monteren. De set bestaat uit handschoenen, een veiligheidsbril, zuignappen, een rubberschaar en 3-delig sleutelset.

Kies hier de montage behorend bij uw kas en bijbestelde opties. Montage alleen inclusief fundament behorend bij de kas. Is het fundament niet standaard bestel hem bij!

* Verplichte velden

€ 4.399,00
Beschrijving

ACD Tuinkamer Babette Zwart - 519x377cm

 • Breedte: 519cm
 • Diepte: 377cm
 • Goothoogte: 179cm
 • Nokhoogte: 235cm
 • Totale oppervlakte kweekruimte: 15,40 m² 
 • Kleur: standaard zwart gecoat frame RAL 9005
 • 1 enkele schuifdeur
 • 4x dakraam
 • 4mm veiligheidsglas geheel helder
 • Zwart gepoedercoat fundament
 • Zelfdragende aluminium structuur met ankers
 • Gratis thuis levering
Extra informatie

Extra informatie

Naam ACD Tuinkamer Babette Zwart - 519x377cm
Artikelnummer 2110Babette
Merk ACD
Breedte in cm (voorkant) van 500 tot 549
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 350 tot 399

Korting aanvraag

* Verplichte velden

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.