ACD PICCOLO Prestige tuinkas 159x224cm P03

Meer afbeeldingen

ACD PICCOLO Prestige tuinkas 159x224cm P03
€ 1.299,00

Tuinkas Piccolo 159 x 224 m P03


GRATIS THUIS LEVERING


ACD PICCOLO PRESTIGE met rechte wand: Deze glazen tuinkas is van het bekende merk ACD en is ideaal om groenten en planten te kweken in de kleine tuin.

Het gebrukte glas laat 90% van het beschikbare licht door.
Een glazen kas veroudert bovendien nooit en leverd dus tientallen jaren tuin plezier.


Natuurlijk kunt u deze tuinkas compleet maken met dee vele bijbehorende accessoires. van zaaikisten, hordeuren, elektrische grondheaters tot elektrische kachel.

Wij hebben deze tuinkas als showmodel opgesteld staan, u bent van harte welkom in Varsseveld om de showmodellen te bezichtigen. 

Kies uw opties voor ACD PICCOLO Prestige tuinkas 159x224cm P03

Uw ACD tuinkas kan in een door u gewenste kleur geleverd worden. U heeft de keuze uit de kleuren rood (RAL3002), pastelblauw (RAL5024), olijfgroen (RAL1020) of retrozwart (RAL9005).

Voor de beglazing van uw tuinkas raden wij veiligheidsglas aan. Dit veiligheidsglas is gehard volgens Europese standaarden, en is 7 keer sterker dan tuinbouwglas. Veiligheidsglas is veilig bij bijvoorbeeld spelende kinderen, en in geval van breuk zal dit glas in ongevaarlijke stukjes breken.

Een automatische raamopener zorgt voor optimale ventilatie in uw tuinkas. Als het te warm wordt in uw tuinkas zorgt de raamopener ervoor dat de ramen automatisch worden geopend door uitzetting.

Wilt u de ruimte in uw kas optimaal besteden? Het handige opklapbare tafeltje met een breedte van 120cm, en een lengte van 40cm biedt de oplossing!

Het professioneel schaduwdoek beschermt uw gewassen tegen felle zon. Het schaduwdoek wordt aan rails bevestigd, en is eenvoudig over de gehele tuinkas te schuiven.

Met de aluminium schappen aan de zijkant van de kas kunt u ideaal potjes en ander klein gerei in uw kas opslaan. De set bestaat uit twee schappen met afmeting 86x15cm.

Met een extra dakraam zorgt u voor optimale controle over de ventilatie in uw tuinkas. Het schoorsteeneffect zorgt ervoor dat warme lucht de tuinkas aan de bovenkant verlaat, en frisse lucht via de deuren weer binnenkomt.

De nokversiering van ACD heeft niet alleen een decoratieve functie, het zorgt er ook voor dat er geen vogels of ander ongedierte op de tuinkas blijft.

Het handige ACD Montageset is uitstekend geschikt als u er voor kiest om uw tuinkas zelf te monteren. De set bestaat uit handschoenen, een veiligheidsbril, zuignappen, een rubberschaar en 3-delig sleutelset.

Kies hier de montage behorend bij uw kas en bijbestelde opties. Montage alleen inclusief fundament behorend bij de kas. Is het fundament niet standaard bestel hem bij!

* Verplichte velden

€ 1.299,00
Beschrijving

Tuinkas Piccolo 159 x 224 m R003H

Onze ACD Piccolo R003H Prestige tuinkas is een van de meest verkochte glazen tuinkassen uit serie ACD Prestige. Met deze ACD Prestige hobbykas krijgt het kweken van groente een andere dimensie!.

Als u kiest voor kwaliteit , kiest u voor de ACD Prestige Piccolo, deze sterke compacte tuinkas voor de kleine tuin met alle professionele voordelen van zijn grote broers!

MEER hobbykas voor MINDER geld.

Deze hobbykas wordt geleverd met gehamerd glas in het dak (ideaal! het voorkomt directe licht en voorkomt daarmee verbranding van uw planten) en helder glas in de zijwanden.

 • ACD Prestige Piccolo tuinkas 195 x 224 (3,56m²)
 • Breedte: 159 cm
 • Lengte: 224 cm
 • Goothoogte: 179 cm
 • Nokhoogte: 221 cm

Blank aluminium kan optioneel gecoat in een Ral kleur na keuze !

Beglazing: standaard 4 mm tuinbouwglas (gehamerd glas in het dak en helder glas in de zijwanden), in rubber gemonteerd.

De Piccolo wordt compleet geleverd met:

 • GRATIS aluminium fundatieprofiel 1x schuifdeur
 • Dakraam
 • Dak in gehamerd glas
 • Gratis thuislevering (Nederland m.u.v. de eilanden)

Optioneel leverbaar met : .

 • Veiligheidsglas 4 mm ipv tuinbouwglas
 • Gepoedercoat in iedere RAL kleur naar keuze
 • Montagekit bestaande uit: 1 zuignap, 1 veiligheidsbril, 1 rubberschaar, 1 paar handschoenen en 21-delig T-stijl schroevendraaierset
 • Montage 

Tomaten, Broccoli oogsten in je ACD Piccolo kweekkas!

Extra informatie

Extra informatie

Naam ACD PICCOLO Prestige tuinkas 159x224cm P03
Artikelnummer 2110101030
Merk ACD
Breedte in cm (voorkant) van 150 tot 199
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 200 tot 249

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden