ACD Tuinkamer Sophie Zwart - 593x451cm

Meer afbeeldingen

ACD Tuinkamer Sophie Zwart - 593x451cm
€ 5.349,00

ACD Tuinkamer Sophie Zwart - 593x451cm


ACD Sophie is een tuinkamer die u de mogelijkheid biedt om in alle seizoenen te genieten in uw tuin met het comfort van een glazen tuinkamer of orangerie. Tuinkamer Sophie bestaat uit twee glazen ACD Prestige kassen die haaks op elkaar gemonteerd zijn waar de ene in het midden van de andere kas geplaatst is waardoor er een grote de zit ruimte ontstaat.


De ACD tuinkamer Sophie is hoogstaand afgewerkt met een poedercoating in de kleur zwart en kan worden uitgevoerd met onder andere een hardhouten binnenvloer om hem uw tuinkamer orangerie compleet te maken. De Sophie is niet alleen geschikt om er uw rust te vinden met een boek en een wijntje, maar u kunt u zelf natuurlijk ook ideaal omringen met mooie sierplanten.


Naast de ACD Sophie zijn er nog 3 andere tuinkamers meer leverbaar. De ACD Tuinkamer Aurelie 371x303cm, de Babette 519x377cm en de tuinkamer ACD Helene 445x377cm.


Heeft u vragen of wilt u de tuinkamer Sophie bel dan: 0315-324435 of stuur een e-mail. of kom langs in onze nieuwe showroom in Varsseveld waar ACD Tuinkamer Aurelie vanaf begin maart 2015 opgesteld staat. De koffie staat klaar en we helpen graag!

Kies uw opties voor ACD Tuinkamer Sophie Zwart - 593x451cm

Een automatische raamopener zorgt voor optimale ventilatie in uw tuinkas. Als het te warm wordt in uw tuinkas zorgt de raamopener ervoor dat de ramen automatisch worden geopend door uitzetting.

Kies voor optimale ventilatie van uw tuinkas met een hordeur! De hordeur schuift over de rails van de echte deur, en is daarmee gemakkelijk te sluiten en te openen.

Met een extra dakraam zorgt u voor optimale controle over de ventilatie in uw tuinkas. Het schoorsteeneffect zorgt ervoor dat warme lucht de tuinkas aan de bovenkant verlaat, en frisse lucht via de deuren weer binnenkomt.

De nokversiering van ACD heeft niet alleen een decoratieve functie, het zorgt er ook voor dat er geen vogels of ander ongedierte op de tuinkas blijft.

Het handige ACD Montageset is uitstekend geschikt als u er voor kiest om uw tuinkas zelf te monteren. De set bestaat uit handschoenen, een veiligheidsbril, zuignappen, een rubberschaar en 3-delig sleutelset.

Kies hier de montage behorend bij uw kas en bijbestelde opties. Montage alleen inclusief fundament behorend bij de kas. Is het fundament niet standaard bestel hem bij!

* Verplichte velden

€ 5.349,00
Beschrijving

ACD Tuinkamer Sophie Zwart - 593x451cm

 • Breedte: 593cm
 • Diepte: 451cm
 • Goothoogte: 179cm
 • Nokhoogte: 259cm
 • Totale oppervlakte kweekruimte: 22,59 m² 
 • Kleur: Standaard Zwart gecoat frame RAL 9005
 • 1 enkele schuifdeur
 • 5x dakraam
 • 4mm veiligheidsglas geheel helder
 • Zwart gepoedercoat fundament
 • Zelfdragende aluminium structuur met ankers
 • Gratis thuis levering
Extra informatie

Extra informatie

Naam ACD Tuinkamer Sophie Zwart - 593x451cm
Artikelnummer 2110Sophie
Merk ACD
Breedte in cm (voorkant) van 550 tot 599
Maatwerk Nee
Diepte in cm (zijkant) van 450 tot 499

Korting aanvraag

 • Heeft u specifieke voorkeuren, of wensen? Geef dit hieronder aan.
Hartelijk dank voor uw interesse. U ontvangt binnen uiterlijk 48 uur onze offerte.

* Verplichte velden