Winkelwagen
Kiyoh
Klanten geven ons een Beoordelingen Alle beoordelingen Deel uw ervaring
8.9

ACD Tuinkas accessoires en kleine kweekkassen

Bij ons kan je het grootste en meest complete aanbod aan accessoires voor uw hobbykas, kweekkas, muurkas of retrokas. Bekijk hier ons assortiment en ontdek ons uitgebreide productgamma op onze site of in onze showroom Gaanderen.  


1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ACD Tuinkas accessoires en kleine kweekkassen

MHOLF heeft met ACD een compleet assortiment tuinkas uitrustigen en accessoires in huis!

Met onze zeer praktische accessoires en tuikas uitrustingen wordt het kweken in uw ACD tuinkas nog leuker. Haal  meer uit uw kas en maak gebruik van A.C.D. accessoires van MHOLF.

Kweektafels zijn bijvoorbeeld heel nuttig in uw kas. Het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te bukken bij de werkzaamheden. Een kweektafel moet voldoende sterk zijn: er wordt vaak meer op gezet dan men vooraf denkt en hij moet dus stabiel staan. Verder maken wij het mogelijk om vroeger in het jaar te beginnen in uw kas met onze bodemheaters, electrische verwarmingen en ventilatoren.

Op onze website vind je zeker de accessoires voor uw kas, bloemenkas, plantenkas, heaters, grondheaters, kweekkas, tuinkas, kruidenkas, tunnelkas, kamerkassen, kweektafels, hordeuren, kleine kas, kasje, glazen kas, kweekbak, broeibak, broeikas, hobbykas, liefhebberskas, hobbytuinkas, tunnel, tomatenkas.