• Snelle levering
  • Specialist in maatwerk
  • Een ruim assortiment
  • Uitstekende klantenservice
Kiyoh
8.8
Menu
Winkelwagen

Wie is Royal Well?

Royal Well is een van de meest bekende en allrounde leveranciers van Nedreland, Royal Well levert de meest uiteenlopende soorten hobby en tuikassen. Royal Well levert kassen voor iedreen in ieder kwaliteids, afmeting en prijs nivau, voor de beginnende kweker maar ook zeker ook voor de ervaren kweker,   voor ieder wat wils!


Geen producten gevonden voor deze selectie.


onderdeel van FraVin
1e aankoop korting
Specialist in maatwerk
Een ruim assortiment
Veel inspiratie in onze uitgebreide showroom

Wat levert Royal Well?

Royal well levert kassen in het bekende aluminium eventueel gecoat en sinds enige tijd ook de zeer unieke Classic line uitgevoerd in Western Red Cedar. Dit is een PEFC-gecertificeerde hardhout soort uit de bossen in het Westen van Noord Amerika. Het Red Cedar waar deze kas in is uitgevoerd is een hardhout soort en beschikt over een natuurlijke bescherming en zal op den duur door de weers invloeden langzaam gaan vergrijzen. De Classic is leverbaar als een vrijstaande uitvoering en de Classic Lean-To muurkas. Beide kassen geven door het gebruikte materiaal een zeer natuurlijke en klassieke uitstraling aan uw tuin.

 Royal Well levert vele soorten kassen en accessoires voor uw hieronder staan de soorten kassen die binnen het gamma van Royal well te vinden zijn.

kassen zoals tuinkassen, hobbykassen, kweekkassen, muurkassen, kassen, priëlen, tuinpiëlen, broeibakken, broeikassen, tuinkas, plantenkas, hobbykas, kweekkas, tunnelkas, foliekas, muurkas, orangerie, kas, oranjerie, broeibak, broeikas, aluminium kas, houten kas, moderne kas, klassieke kas, victoriaanse kas, tuinprieel, prieel, tuinkasje, plantenkasje , muurkasje, hobbykasje, prieeltje, tuinkasjes, kweekkasjes, hobbykasjes, plantenkasjes, muurkasjes.

U vindt bij Royal Well de volgende modellen:

De popular in glas en polycarbonaat, de Classic line in Red sedar, compact  zeer solide costructie en vernieuwend design, magnum is een hoge kas met dubbele schuifdeur , supreme is uniek door zijn glooiende lijnenspel, premium is samen met de Gardner de top binnen het Royal Well product Gama.

Bij Royal Well vindt natuurlijk ook kasonderdelen zoals loopwieltjes, hamer-kopbouten, glashaken, glasklemmen enz. Verder heeft Royal Well ook de merken Juliana, Halls, Eden en Growhouse in huis. Bij het Merk Royal Well kunt u terecht voor tuinkassen met de opties.

Kortom Mholf heeft met Royal Well een geweldig merk in huis die voor iedere hobbykas en kweek hebber iets heeft!

Heeft u vragen over Royal wel dan kunt u ons bellen op 0315-324435 of mailen naar [email protected] en een bezoek aan ons show terrein in Gaandren kan altijd de koffie staat klaar!

© 2024 MHOLF | Alle rechten voorbehouden

Design & Ontwikkeling: DIMA.